Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

COMEDY OPEN MIC (GRATIS) @TØRST BAR

Event aflyst

COMEDY OPEN MIC (GRATIS) @TØRST BAR

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

11 oktober 2023 - 6 december 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hold fast på dine lattermuskler, for Tørst Bar præsenterer: Comedy Open Mic - en aften fyldt med grin, overraskelser og selvfølgelig, øl! 🎤🍻

Hvornår?
Hver onsdag fra den 11. oktober! Kl. 20-22.
Hvad koster det?
Gratis deltagelse! (Vi elsker en god punchline, men vi elsker også vores gæster!)
Tilbud?
Vi har 2L Tuborg kander til kun 149kr! 🥳

Vi åbner dørene kl. 19, så I kan varme op med en øl (eller to) inden showet starter kl. 20.00. Og ja, vi røber ikke komikerne på forhånd, da det vil ødelægge overraskelsen, men lad os sige, at der af og til dukker et par meget kendte ansigter op. 🤫

Så find dine venner, din dårligste vittighed og dit bedste grin, og kom og join os til en aften med Comedy Night på Tørst Bar! Latter er den bedste medicin, og vi har masser af den til jer! 🤣

Min. +18 år

Arrangør

Lokation

Tørst Bar, Vestergade 17, 1456 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .