Comedy på Bryggen: Sanne Søndergaard, Jacob Tingleff og Morten Wichmann

30 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

Comedyklubben og Islands Brygge Kulturhus præsenterer:

Sanne Søndergaard, Jacob Tingleff og Morten Wichmann*
Vært: Valdemar Pustelnik

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Sanne Søndergaard:
Som en frontkæmper når det kommer til feminisme i Danmark, har Sanne Søndergaard vist hvordan det godt kan være sjovt at kæmpe for kvinders rettigheder.
Det har resulteret i flere solo shows, og optræden både som debatør og som komiker. Det er som regel i begge de funktioner, at Sanne Søndergaard præsenterer sit show, det er politisk, grænsesøgende og rigtig sjovt.

Jacob Tingleff
Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i metermål. Med ham er man sikret et show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.
Jacob TIngleffs seneste show "Ulige Uger", turnerede over hele landet og kan nu findes på dvd.

Morten Wichmann:
Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club. I marts 2011 startede han podcastet Fup i farvandet med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg.
Siden har han etableret sig som en af den danske stand-up scenes skarpeste hjerner og leverer jokes i meget høj kaliber.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)

Billet

Salg lukket

Studie Billet

Salg lukket