Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Company-Walk i Ørestad Syd

Event aflyst

Company-Walk i Ørestad Syd

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

19 sep 2023 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

På denne guidede to-timers tur besøger vi tre markante bygninger i den sydlige del af Ørestad. Alle tre bygninger – eller virksomhederne i dem – er kendt for banebrydende arbejde indenfor arkitektur, byplanlægning, miljø eller bæredygtighed. Vi kommer indenfor i lobbyen, hvor guiden vil fortælle om bygningens særlige arkitektur eller om, hvordan virksomheden arbejder med enten arkitektur, byplanlægning, miljø eller bæredygtighed.

Turen går først til HUB Nordic, som et en af KLP Ejendommes kontorhoteller i Ørestad. Intentionen bag HUB Nordic er at sikre, at både virksomheder og medarbejdere kan trives i nye og attraktive erhvervslokaler. Samtidig fungerer bygningerne som en del af det lokale fællesskab med butikker og caféer. 


Dernæst vandrer vi videre til Rambøll, der er en global ingeniør-, arkitekt-, og rådgivningsvirksomhed. Rambøll opererer på tværs af 35 lande og arbejder med bæredygtige forandringer indenfor byggeri, transport, energi, miljø og sundhed, vand, management consulting samt arkitektur og landskab.


Vi slutter turen med et besøg i det betagende atrium i Copenhagen Towers/Hotel Crowne Plaza. Hør om det første CO2-neutrale hotel i Danmark og hvorfor det har vundet flere priser for sin bæredygtighed. 

Arrangør

Copenhagen has been chosen as the Capital of Architecture in 2023 by UNESCO. We celebrate this by offering a series of city walks and experiences in Ørestad.

Lokation

Vestamager Metro Station Vestamager Metro Station, Ørestads Blvd. 99, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .