Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Concerto Copenhagens Late Night Julekoncert ┊Musikhuset København

Afholdt event

Concerto Copenhagens Late Night Julekoncert ┊Musikhuset København

Fra Gratis

Sted

Dato

21 dec 2023 kl. 21:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

TÆND ET LYS I MØRKET
Concerto Copenhagens late night julekoncert! 


Tænd et lys i mørket med Concerto Copenhagen, når vi byder julen, håbet og lyset velkommen på årets længste nat.

Julen er blevet fejret på forskellig vis lige siden vikingernes tid. Alle kulturer har hver deres traditioner og ritualer, men to ting har vi alle til fælles. Lyset og musikken er altid en del af vores fest uanset, hvor vi kommer fra eller har hjemme. 


Derfor inviterer Concerto Copenhagen dig og dine nærmeste med, når vi tænder et i lys i mørket på årets længste nat.

Vi tænder et lys i mørket for håbet. Håbet for en lys fremtid og lysere dage, og ikke mindst et ønske om at alle får en dejlig jul med dem de har kær.


I lyset skær vil vi tage jer med på en julerejse gennem Europa. For uanset, hvordan vi fejrer julen, så er musikken en fællesnævner for os alle og en del af julens fest. 


Derfor kan du se frem til at opleve en bid af festen af fra hele Europa med musik fra Holland, England, Frankrig, Italien, Polen, Tyskland – og selvfølgelig fra Danmark; Christian Geist var organist ved Trinitatis Kirke fra 1684 til 1686.

 Dørene åbner kl. 21.00, og koncerten starter kl. 21.30.
Baren i Musikhuset vil være åben inden koncerten.


CoCos Julekoncert 2023 kan opleves to gange samme aften.
Aftenens første koncertfinder sted i Trinitatis Kirke, hvor kirkens rum vil forstærke og løfte musikkens religiøse og højtidelige budskaber op under hvælvingerne. Derefter spiller vi samme koncerter i en kortere version i Musikhuset København, hvor musikken kan opleves i et mere intimt format med vin og levende lys, når vi sammen tænder et lys i mørket på årets længste nat.


Program:

Hellendaal: Concerto Grosso

Geist: Wie schön leuchtet der Morgenstern
Corette: Sinfonia VI sur les Nöels

Bernier: Accurite fideles animae
Purcell: The Blessed Virgin´s Expostulation, Z. 196

Szarzynsky: Sonata
Böddecker: Natus est Jesus
Sammartini: Concerto Grosoo, op. 5, nr. 6

Medvirkende: 
Marlene Metzger, Sopran
Concerto Copenhagen
Lars Ulrik Mortensen – musikalsk ledelse


Læs mere om koncerten her.

Arrangør

Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester — et af de mest spændende og innovative i verden.

Samarbejdet med kunstnerisk leder og dirigent Lars Ulrik Mortensen har i mere end 20 år ført til en unik musikalsk rejse, som er værdsat og rost af publikum og kritikere verden over. Orkestret har formået at kombinere et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse og nykomponeret musik.

(ENG)
Concerto Copenhagen played its first concert in 1991 and has since developed into Scandinavia’s leading early music ensemble, joining the league of the world’s most exciting and innovative Baroque orchestras. Original interpretations and a strong ability to communicate with the audience are among Concerto Copenhagen’s hallmarks – making Early Music vital, relevant and contemporary.


In 1999 the internationally acclaimed harpsichordist and chamber musician, Lars Ulrik Mortensen, became the ensemble’s chief artistic director, he was awarded the coveted Léonie Sonning Music Prize in 2007.

www.concertocopenhagen.com

Lokation

Koncertsalen, Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .