Confessions in the Dark

26 apr 2018 kl. 20:00 - 22:00

BestTellers, Krusågade 27, 1719 København


I en kælder sort som kul … kan du høre din hemmelighed fortalt af professionelle historiefortællere. Besttellers udvider konceptet Stories in the Dark med hemmeligheder og tilståelser. Denne aften inviterer vi endnu en gang til Confessions in the Dark. Det bliver lige så bælgravende mørkt som til Stories in the Dark, dog er denne aften fyldt med autentiske historier fra personer, der måske sidder blandt publikum. Dog finder du aldrig ud af hvem der stjal farmors guldæble eller er afhængig af at høre vejrudsigten fem gange dagligt.

Gå til vores digitale skriftestol og kom med din tilståelseshistorie eller dybeste hemmelighed. Det kan selvfølgelig gøres helt anonymt. Vi har brug for din confession.

http://form.jotformeu.com/form/43071786687367

OBS: Vær opmærksom på, at fortællerne gør din 'confession' til en historie - det vil sige, at de har kunstnerisk frihed til at lave ændringer eller på anden måde arbejde videre med din historie, ligesom det er muligt, at to forskellige historier, der ikke oprindeligt ikke har noget med hinanden at gøre, kan blive blandet sammen. Hvis vi får mange bidrag, kan vi i øvrigt ikke love, at alle 'confessions' kommer med.

Voksen

Salg lukket


Ungdom (u 25)

Salg lukket


Studie billet (huske studiekort)

Salg lukket