Confessions in the Dark

22 nov 2018 kl. 20:00 - 22:00

BestTellers, Krusågade 27, 1719 København


I en kælder sort som kul … kan du høre din hemmelighed fortalt af professionelle historiefortællere. Besttellers udvider konceptet Stories in the Dark med hemmeligheder og tilståelser. Denne aften inviterer vi endnu en gang til Confessions in the Dark. Det bliver lige så bælgravende mørkt som til Stories in the Dark, dog er denne aften fyldt med autentiske historier fra personer, der måske sidder blandt publikum. Dog finder du aldrig ud af hvem der slog farmors kat ihjel og skød skylden på lillesøster, hvem der var skyld i at alle 45 elever på efterskolen skulle testes for klamydia eller er hvem der afhængig af at høre vejrudsigten fem gange dagligt.

Gå til vores digitale skriftestol og kom med din tilståelseshistorie eller dybeste hemmelighed. Det kan selvfølgelig gøres helt anonymt. Vi har brug for din confession.

http://form.jotformeu.com/form/43071786687367

OBS: Vær opmærksom på, at fortællerne gør din 'confession' til en historie - det vil sige, at de har kunstnerisk frihed til at lave ændringer eller på anden måde arbejde videre med din historie, ligesom det er muligt, at to forskellige historier, der ikke oprindeligt ikke har noget med hinanden at gøre, kan blive blandet sammen. Hvis vi får mange bidrag, kan vi i øvrigt ikke love, at alle 'confessions' kommer med.

*Vær opmærksom på, at det bliver HELT mørkt. Hvis du er bange for mørke, bør du tænke dig om en ekstra gang. Da forestillingen foregår i totalt mørke skal mobiltelefoner slukkes inden. Hvis man ikke kan eller ønsker at gøre dette, vil man blive afvist i døren og får ikke refunderet sin billet.

Dørene åbnes 30 minutter før showstart og det er ikke muligt at komme ind efter at showet er gået i gang

Voksen (online rabat)

DKK 120,00 + DKK 13,99 gebyr


Ungdom (u 25)

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr


Studie billet (huske studiekort)

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr


Grupperabat (min. 3 voksne)

DKK 75,00 + DKK 10,61 gebyr


Normal Pris

DKK 220,00 + DKK 21,49 gebyr