Conscious Dating - Valentines edition

14 feb 2020 kl. 18:00 - 21:30

København, København

Du er hermed inviteret til en spændende aften for singler, der gerne vil møde andre singler, men som (også) er trætte af de ofte uoplagte, krævende jobsamtale-agtige kaffe-dates.

Du er ikke alene om at have det sådan, og derfor har vi skabt et rum hvor singler kan mødes i en lettilgængelig, sjov og legende atmosfære, hvor man kan komme til at lære nye mennesker at kende på måder, der ikke ligner de "rutiner", vi plejer at bruge når vi står foran en fremmed.

Vi kan ikke love, at du møder den eneste ene, men du får muligheden for at møde ca 20 personer af det modsatte køn (og 19 af dit eget) i en setting, som vi næsten kan garantere vil få dig til at le.
Du vil ret sikkert komme til at undre dig over, hvor hurtigt vi faktisk kan lege os til ikke at føle os så fremmede og ja faktisk ret trygge ved hinanden.

Denne aften er for dig der:

  • Er single
  • Værdsætter nærvær og fordybelse
  • Ønsker autentiske relationer
  • Har lyst at opdatere dine dating egenskaber- og blive klogere på dit dating mønster
  • Vil bruge en skøn aften med andre skønne singler
  • Er interesseret i at udforske tiltrækning og polarisering
  • Har lyst til at prøve en ny møde at møde potentielle partnere på

Vær med til en anderledes dating oplevelse med tid til at mærke dig selv. Vi sætter ro, nærvær og bevidsthed forrest og skaber et rum med tid til at mærke og være med det der opstår i mødet med den anden.

Forhåbentlig møder du en potentiel partner, hvis ikke lærer du sandsynligvis noget nyt om dit dating mønster og får nogle ideer til hvordan du kan skabe mere dybde på dine fremtidige dates. Du har under alle omstændigheder haft en rig aften, nærværende og bevidst aften med masser af smukke møder.

Vi sørger for at der er lige mange mænd og kvinder denne aften. Der vil ikke være øvelser der involverer berøring. Du deltager kun i de øvelser og interaktioner som du har lyst til.

Kh Diane Ellefsen & Signe Vandrup Bentzen

Praktik:

Påklædning: Tøj som du føler dig godt tilpas i og som du kan bevæge dig i.

Dato: Fredag d. 14. februar 2020 fra 18-21:30I anledning af Valentines dag afsluter vi aftenen med bobler og guf for at fejre venskaber, kærlighed og fællesskab.

Sted: TBA - København Centrum eller Nørrebro