Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

CONVERSATIONS ON: Dokumentation af scenekunstneriske processer

Afholdt event

CONVERSATIONS ON: Dokumentation af scenekunstneriske processer

Fra Gratis

Sted

Dato

15 maj 2024 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Som del af HAUTs undersøgelse af det at arkivere og artikulere den scenekunstneriske proces, inviterer vi Marie Mors og Mette Tranholm til at komme og dele deres viden med os.

De har sammen og hver især beskæftiget sig med at arbejde strategisk med at dokumentere og gøre scenekunstneriske processer og metoder tilgængelige gennem det skrevne, både igennem BETTY Udvikler, Corpus Shares, og Feedback i scenekunstneriske processer. Hvordan kan man på skrift artikulere scenekunstneriske processer? Hvorfor er det vigtigt? Hvad er potentialerne og udfordringerne ved det? Hvad sker der når vi åbner et arbejdsrum op for dokumentation og refleksion? Hvad er formålet med skrivningen? Hvordan kan en deling af proces og metode være en ressource for andre? Både dem inde og udenfor institutionerne? Hvorfor skrive flere sammen? Hvorfor er alt dette vigtigt?

I løbet af samtalen åbner vi rummet op, og vi inviterer alle, der på den ene eller anden måde er optaget af proces, kunstnerisk udvikling eller arkivering og dokumentation af proces til at dele de spørgsmål, tanker eller refleksioner der måtte dukke op undervejs.

N.B. Dette arrangement foregår på dansk // This event will be in Danish

Referencer:
https://bettynansen.dk/betty-udvikler/
https://www.scenekunstproces.dk/
https://kglteater.dk/om-os/nye-formater/corpus
https://kglteater.dk/om-os/nye-formater/koreorama

OM MARIE MORS

Cand.mag. i Teater-og Performancestudier fra Københavns Universitet og specialiseret i scenekunstneriske udviklingsprocesser. Hun har arbejdet som dramaturg og proceskonsulent på flere teatre. Hun har siden 2013 været kunstnerisk proceskonsulent i Den Kongelige Ballet, hvor hun arbejder med kunstnerisk og organisatorisk udvikling. Hendes udviklingspraksis fokuserer på talentudvikling, koreografisk nyskabelse og kunstneriske samarbejdsprocesser.


OM METTE TRANHOLM

Ph.d. i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet, freelancedramaturg og ansvarlig for BETTY UDVIKLER på Betty Nansen Teatret. Hun forsker i samtidsscenekunst, performancekollektiver og skuespilteknikker i et nymaterialistisk perspektiv. Hendes dramaturgiske praksis centrerer sig om det åbne værkbegreb og eksperimenterende fortælleformer.


OM FORMATET 'CONVERSATIONS ON'

Et samtale- og vidensdelingsformat, der skal gøre os klogere sammen og sætte vigtige diskurser på dagsordenen. Det er et rum, der åbner samtalen om scenekunsten og kunstnerisk udvikling, og som bringer nye perspektiver i spil.


Fotograf Pernille Kaalund

Arrangør

HAUT takes the performing arts to new heights. To be able to aim high we begin by diving into the process.

With a focus on residencies, we insist on offering space, time and dialogue to all aspects of the artistic process. Here we show art in its early and raw state and open up the conversation to find new perspectives.

When we turn our gaze to the unmeasurable and the unfinished, we offer the artists new conditions for sharing and risk-taking.

Lokation

HAUT, Lygten 39, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .