spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Cooper-Moore / Kresten Osgood (US/DK)

Afholdt event

Cooper-Moore / Kresten Osgood (US/DK)

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 feb 2023 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

COOPER-MOORE / KRESTEN OSGOOD (US/DK)

Koncert på Musikefterskolen i Humble d. 8. februar 2023 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte af at præsentere en koncert med den unikke og virtuose duo Cooper-Moore (US) og Kresten Osgood (DK).

Den New York baserede levende legende Cooper-Moore har været aktiv siden starten af 70erne. Han startede som pianist og er stadig en af den amerikanske musikscenes mest skattede og originale stemmer på klaveret, men han er i ligeså høj grad idag kendt for sine mange selvopfundne instrumenter. Der er tale om dybt personlige og logiske og veludviklede instrumenter som fx. "the Didley-Bo" - en planke med en lang bas streng spændt ud som man spiller på med trommestikker. det lyder som en blanding af funk bas og den menneskelige stemme. et andet eksempel er the mouthbow, som er et stykke træ man har i munden og spiller på med en violinbue. tonen formes så med munden. der er mange andre eksempler. the 3-string banjo, diverse fløjter og så har han ikke mindst udviklet sit helt eget specialbyggede trommesæt. I dag er Cooper-Moore 75 år gammel og er anerkendt som en virtuos og en af de sidste af de store afroamerikanske originaler fra sin generation. Han spillede i David S. Wares kvartet i mange år, han har lavet et hav af plader med William Parker, og han har sågar spillet med Beyonces lillesøster Solange. Han er en blændende improvisator, men en ligeså stærk blues-mand eller funk eller folk-musiker. han betegnes som et geni, der hæver sig fuldstændig over musikalske eller genremæssige grænser.

Kresten Osgood behøver ikke nogen præsentation på den danske musikscene. Han er en ekstraordinært talentfuld trommeslager, som har turneret verden tynd, har et hav af udgivelser under bæltet, og har spillet og indspillet sammen med legender såsom Roscoe Mitchell, Paul Bley, Lee Scratch Perry, William Parker, Masabumi Kikuchi, Derek Bailey, Wadada Leo Smith, Jason Moran, Michael Blake, Oliver Lake, Kurt Rosenwinkel, John Tchicai, Tim Berne, Justin Vernon, Peter Brötzman, Joshua Redman, Eugene Chadbourne, Billy Preston, Alan Silva, Brad Mehldau, Mats Gustafsson, Bennie Maupin, The National, Dr. Lonnie Smith, Sam Rivers, Henry Grimes, Dr. Yusef Lateef, Warren Smith og mange andre.

Samarbejdet mellem de to musikere har kørt i små 10 år, og de har spillet en del sammen i USA (senest i Washington i juni 2022). Dette er dog første gang det er blevet muligt at opleve dem på en decideret Europaturné.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter kan købes i døren eller via Billetto. Billetpris for gæster: 75 kr. (gratis med årskort)

Lokation

Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .