spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Cooper-Moore/Kresten Osgood (US/DK) || Vinterjazz 2023

Afholdt event

Cooper-Moore/Kresten Osgood (US/DK) || Vinterjazz 2023

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

15 feb 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Copenhagen Jazz Festival & KLEIN præsenterer.

Den New York-baserede multiinstrumentalist Cooper-Moore indledte sin karriere i begyndelsen af 1970’erne – først som pianist, siden med særligt fokus på et spraglet arsenal af selvopfundne instrumenter. Under Vinterjazz 2023 drager den levende undergrundslegende på festivalturné med en af Danmarks største musikalske originaler, trommeslager, komponist m.m. Kresten Osgood. 

75-årige amerikanske Cooper-Moore er et af den slags fuldstændigt egenrådige talenter, som i kraft af sin musikalitet og særegenhed formår at transcendere alle forestillinger om tilhørsforhold til både genrer og specifikke instrumenter. I hans vidtfavnende, selvskabte instrumentarium finder man en lang række dybt personlige, logiske og veludviklede instrumenter som “The Didley-Bo” – en planke påført en eneste lang basstreng, som man spiller på med trommestikker, så det lyder som en blanding af funkbas og den menneskelige stemme. Eller hvad med “The Mouthbow”, som er et stykke træ, man har i munden og spiller på med en violinbue, mens mundhulen former instrumentets tone. Eksemplerne er talrige – fra “The 3 String Banjo” til diverse fløjter, og så har han ikke mindst udviklet sit helt eget specialbyggede trommesæt. 

Cooper-Moore er i dag anerkendt som virtuos og som én af de sidste af de store afroamerikanske originaler fra sin generation, der både har indlejret sig med folk som jazzkæmpen David Spencer Ware i hans sidste kvartet, lavet et hav af plader med freejazz-ikonet William Parker, spillet med Beyoncés lillesøster, Solange, og meget, meget mere. Cooper-Moore er en blændende improvisator, men egentlig en ligeså stærk blues-mand eller funk- eller folk-musiker, der ikke skelner til hverken musikalske og/eller genremæssige grænser. 

Samarbejdet med danske Kresten Osgood har stået på i små 10 år, og de to har spillet en del sammen i især USA – senest i Washington i juni 2022. Nu kan de for første gang opleves sammen på danmarksturné med otte koncerter, der når det meste af landet rundt under Vinterjazz 2023, og der er god grund til at glæde sig for festivalpublikummet – virtuos musiceren, blues, soul og improvisation spillet på et kæmpe udvalg af fantastiske nye instrumenter opført af to dybt karismatiske og energiske performere.

Døre kl. 19.30

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .