Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Copenhagen Bike Show 2020 - GRATIS ADGANG

Event aflyst

Copenhagen Bike Show 2020 - GRATIS ADGANG

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 09:00 - 15 mar 2020 kl. 17:00

Beskrivelse

Velkommen til Copenhagen Bike Show 2020

I lyset af regeringens opfordring til at undgå store forsamlinger, har vi valgt at sætte adgangsbegrænsninger på antallet af besøgende på årets messe.

Vi har ligeledes besluttet at aflyse alle foredrag fra den centrale scene, da dette i vore øjne vil give en unødig risiko med mange mennesker samlet på et begrænset område.

Da vi heller ikke kan undgå at få afbud fra enkelte udstillere, vil oplevelsen af messen i år være anderledes end oprindeligt annonceret, og vi tilbagebetaler derfor alle de gæster der har købt billet.

Gratis entré

Til gengæld har vi oprettet en lang række GRATIS billetter, som man kan hente fra vores hjemmeside.

Hver billet vil være gyldig i 90 minutter for at sikre, at vi på intet tidspunkt overskrider den anbefalede grænse på 1.000 besøgende. For en sikkerheds skyld har vi besluttet kun, at tillade op til 600 besøgende i hvert af disse tidsrum a 90 minutters varighed.

Ligeledes har vi udvidet åbningstiden, for at give så mange gæster som muligt en chance for at besøge os, på trods af ovenstående begrænsninger.

Messen vil i år være åben om lørdagen fra kl. 09:00 til 19:30 og søndag fra kl. 09:00 til 17:00.

Om Øksnehallen

Øksnehallens smukke bygning på Halmtorvet - blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården - danner igen rammen om en festlig weekend med fokus på innovation, design og funktionalitet.

Antallet af udstillere og besøgende er vokset hvert år, og messen til marts vil igen sætte nye rekorder.
Vi engagerer de bedste foredragsholdere til at inspirere og motivere dig til nye oplevelser på 2 hjul.

Glæd dig til en forrygende weekend i cyklingens tegn.

✓ Over 150 udstillere/brands (muligvis mindre, hvis der kommer aflysninger)
Inspirerende foredrag - AFLYST 
✓ Konkurrencer (ooh yes)
✓ Sjove historier fra cykelsporten (tja - de er der vel alligevel) ...

De mere end 150 (?!) udstillere/brands vil inspirere, motivere og begejstre dig med de nyeste produkter, tips og trends fra cykelsporten

Messen har åbent:
Lørdag d. 14. marts 2020 kl. 09:00 - 19:30
Søndag d. 15. marts 2020 kl. 09:00 - 17:00


Læs mere om udstillerne, programmet og generel information på https://copenhagenbikeshow.dk

Arrangør

Nordic Bike Show A/S er Skandinaviens største cykelmesse arrangør og står bl.a. bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned, samt Bike Blowout der afholdes i oktober/november.

Lokation

Øksnehallen Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .