Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Copenhagen Blues Band

eventet sluttede

Copenhagen Blues Band

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

18 mar 2023 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

COPENHAGEN BLUES BAND

Hej allesammen .... Hvorfor skal I høre os på Bartof?


Bartof Station er en vidunderlig blanding af stemningen i en mørk NY underground natklub og en varm familiedagligstue - der er hyggeligt & rart, og det hele bliver styret med fast hånd af JazzMama og hendes drenge, som også kører en solid bar!

Det hele passer helt perfekt til os og vores livemusik.

I Copenhagen Blues Band sætter vi en ære i at levere vores helt eget energifyldte take på bluesgenren, hvor vi frit blander den klassiske blues rock med noget af det bedste fra en stribe andre beslægtede genrer som soul, country, jazz, reggae m.m - altsammen leveret fra hjertet og med præcis den energi og kærlighed, som har formet vores livsrejse med musikken.

Først Rytmegruppen: 

Frede på trommer, sangskriver og vokal

Nils på bas, sangskriver

Søren på congas og percussion.

De tre er ankeret i bandet og “timekeepers” .... de gør ikke stads ud af sig selv, men sætter en “dyd” i deres grooves og swinger fantastisk!

Felix, guitarist/solist & sangskriver/vokal, leverer den fede rytmespade. Felix er tro mod sine blueslegender, og på sin helt egen måde leverer han i bedste Robert Cray, Albert Collins, Dickey Betts, Santana stil sine fede soloer ..... og hans gear lyder bare fedt!

Men Copenhagen Blues Bands sound er i særdeleshed osse orgelets brusende og fyldige gulvtæppe udtrykt med Peters suveræne gehør. Og hans finurlige genialitet overrasker alle i soloer, når han folder sig ud - man kan ikke undgå at blive revet med!

På Bartof har vi Bjarne Madsen med - en ydmyg herre og en rigtig holdspiller, der med sin dobro og fede blues slide guitar komplementerer Felix i et fedt samarbejde. Bjarne har også sine rødder i blues/country, Allman Brothers, Keb’Moe, Ry Cooder og

har også et fantastisk gehør - vi glæder os til at præsentere ham!

Som sidste år har vi igen på kor de 2 sangere Jan Nielsen & Therese Lomholt med rødder i soul/jazz, rock’n roll/pop, der med deres stemmer, rytmik og sind går lige i hjertet.

Og sidst men ikke mindst har vi Charlotte Ottenheim i front med hendes unikke vokal, som sender tanker i retning af Hanne Boel og Annisette. Charlotte synger fra hjertet og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi glæder os til at se jer og vil overraske jer med nye numre og sange fra albummet, der udkom sidste år “Come a little bit closer”


Knus fra Copenhagen Blues Band


Charlotte Ottenheim - vokal

Felix Falch - guitar, vokal

Peter Østbirk - orgel

Nils Bonne - bas

Frede Christensen - trommer, vokal

Søren Schou - congas og percussion

Bjarne Madsen - guitar

Jan Nielsen - vokal

Therese Lomholt - vokal.

Mad:
Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden!Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .