Copenhagen Blues Band - “Come a little bit closer” - Release & Koncert

eventet sluttede

Copenhagen Blues Band - “Come a little bit closer” - Release & Koncert

Sted

Dato

22 apr 2022 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Kom i god tid! Vi begynder til tiden...

Køkkenet lukker kl. 19.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten.


BARTOF STATION, 22. april kl. 20 - 150 kr i entré inklusiv 1 fadøl el. sodavand.

  Copenhagen Blues Band er stolte over at præsentere vores nye udgivelse denne aften. Vi har arbejdet hårdt i det sidste års tid, og trods div. benspænd er vi klar til at vise og spille vores nye udgivelse for et live publikum. Det vil være muligt at købe vores cd, og selvfølgelig vil det også være tilgængeligt på diverse streamingstjenester.

  We are back again - i original besætning efter 30 års pause, og vi glæder os vildt meget til at se både gamle og nye venner på denne specielle aften. 

  VI SES!

  Arrangør

  Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

  Lokation

  Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .