Copenhagen Comics

eventet sluttede

Copenhagen Comics

Billetter fra DKK 50,00

Dato

25 feb 2017 kl. 10:00 - 26 feb 2017 kl. 17:00

Beskrivelse

Danmarks største tegneseriefestival

Copenhagen Comics fylder Øksnehallen med alt det bedste fra tegneseriens verden: Butikker og forlag præsenterer spritnye serier og antikvariske sjældenheder. Du kan opleve spændende paneldebatter og få en snak og en signeret tegning af din yndlingstegner - og der er masser af aktiviteter og workshops for tegneglade og tegneserielæsende børn og unge, hvor professionelle tegneserieskabere lærer fra sig.

Copenhagen Comics hylder alle former for tegneserier. Fra de go’e gamle klassikere og hårdtslående superhelte til manga og graphic novels. Der er plads til alt fra verdenskendte Disneyserier til smalle, debuterende striber, fra trykte bøger til webcomics.

Internationale gæster

Vi har en masse spændende gæster fra ind- og udland. I år får vi for blandt andre besøg af svenske Jan Lööf, kendt fra tegneserierne om Felix og en stribe klassiske børnebøger, den britiske tegneserieskaber og illustrator Dave McKean og tegneren Grzegorz Rosinski, der lægger streg og pensel til den populære fantasytegneserie ”Thorgal”.

Det er bare et udvalg af de internationale gæster: Læs om alle danske og internationale gæster på vores hjemmeside og følg med på vores facebookside, hvor vi opdaterer med de seneste nyheder.

Køb biletten nu og spring køen over!

Åbningstider
Lørdag 25. februar kl. 10 - 18
Søndag 26. februar kl. 10 -17

Copenhagen Comics tager forbehold for uforudsete ændringer i programmet.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .