Copenhagen Comics

25 feb 2017 kl. 10:00 - 26 feb 2017 kl. 17:00

Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Danmarks største tegneseriefestival

Copenhagen Comics fylder Øksnehallen med alt det bedste fra tegneseriens verden: Butikker og forlag præsenterer spritnye serier og antikvariske sjældenheder. Du kan opleve spændende paneldebatter og få en snak og en signeret tegning af din yndlingstegner - og der er masser af aktiviteter og workshops for tegneglade og tegneserielæsende børn og unge, hvor professionelle tegneserieskabere lærer fra sig.

Copenhagen Comics hylder alle former for tegneserier. Fra de go’e gamle klassikere og hårdtslående superhelte til manga og graphic novels. Der er plads til alt fra verdenskendte Disneyserier til smalle, debuterende striber, fra trykte bøger til webcomics.

Internationale gæster

Vi har en masse spændende gæster fra ind- og udland. I år får vi for blandt andre besøg af svenske Jan Lööf, kendt fra tegneserierne om Felix og en stribe klassiske børnebøger, den britiske tegneserieskaber og illustrator Dave McKean og tegneren Grzegorz Rosinski, der lægger streg og pensel til den populære fantasytegneserie ”Thorgal”.

Det er bare et udvalg af de internationale gæster: Læs om alle danske og internationale gæster på vores hjemmeside og følg med på vores facebookside, hvor vi opdaterer med de seneste nyheder.

Køb biletten nu og spring køen over!

Åbningstider
Lørdag 25. februar kl. 10 - 18
Søndag 26. februar kl. 10 -17

Copenhagen Comics tager forbehold for uforudsete ændringer i programmet.

Voksen endagsbillet - valgfri dag

Salg lukket

Voksen weekendbilletBillet

Salg lukket

Børn (6-15 år) endagsbillet - valgfri dag

Salg lukket

Børn (6-15 år) weekendbillet

Salg lukket