Copenhagen Jazz Festival - LJUNGGREN/MARK/AGERSKOV

eventet sluttede

Copenhagen Jazz Festival - LJUNGGREN/MARK/AGERSKOV

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

T H E S O N G S B E T W E EN US

Det er nysgerrigheden og begejstringen ved at gå på opdagelse i hinandens sange og kompositioner, der er drivkraften i mødet mellem Ljunggren–Mark–Agerskov. Mødet udspiller sig i Sankt Jakobs kirke i hjertet af Østerbro. Musikken lader sig umiddelbart forbinde med rummets indre varme og pulserende spirituelle lag. Koncerten er en del af Copenhagen Jazzfestival, hvor egne værker flettes ind med håndplukkede sange fra bl.a. Brian Blade, Kenny Wheeler og Tom Waits, der hver især definerer sig som inspirationskilder for de 5 musikere.

Instrumenteringen skaber en lydflod med lange efterklange fra trompet, flygelhorn, lap steel, Laurits Hyllesteds originale take på trommerne, filtet pianette, dybe varme frekvenser fra kontrabassen granddæk og vokal in ecclesia.

Gustaf Ljunggren er som musiker og multiinstrumentalist et samlingspunkt og samarbejder med bl.a. Teitur, Skuli Sverrison, Daniel Lanois, Povl Dissing mfl.
Flemming Agerskov er en musikernes musiker i Danmark og hans ikoniske lyd kender man fra bla. fra samarbejder med Marilyn Mazur, C.V. Jørgensen, Makiko Hirabayashi og Josefine Cronholm. Gustaf Ljunggren og Flemming Agerskov har sammen tidligere været en afgørende del af C.V. Jørgensens’ lyd på hans seneste indspilninger, såvel som live.

Janne Mark er aktuel med sit seneste album Kontinent, som er et samarbejde med de to norske verdensnavne Arve Henriksen, trp. og folkemusikeren Nils Økland, hardangerfele. 

Esben Eyermann har stadfæstet sig som kurator for nordisk jazz, folketone og alle eventyrlystne genrer derimellem med sin position som koncertudvikler og musiker i Brorsons Kirke.

Laurits Hyllested er et fremadstormende ungt komponisttalent og trommeslager. Han modtog i 2020 en Danish Music Award som årets jazzkomponist for sit værk Darling River.

Gustaf Ljunggren, lap steel guitar

Janne Mark, vokal, piano

Flemming Agerskov, trompet, elektronik

Esben Eyermann, bas

Laurits Hyllested, trommer 

Lokation

Sankt Jakobs Kirke Sankt Jakobs Kirke, Østerbrogade 59, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .