Copenhagen Jazz Festival på Teaterøen: Koncert med Q og Henriette Groth

08 jul 2017 kl. 13:00 - 15:00

Afmagnatiseringsstationen, Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København K


Denne koncert er en del af festivalen 'STEMT -vokaler', udviklet i samarbejde imellem vokalist Karin Juhl, skuespiller og sanger Charlotte Munck, kunstnerisk leder af Teaterøen, Peter Kirk, Halvandet og Copenhagen Jazz Festival. Den finder sted i og omkring den smukke bygning "Magneten". Mellem koncerterne er der mad, bar, chill-out og kærlighed.


Q (Qarin Wikström) og Henriette Groth vil til denne koncert fokusere på klang og vibrationer i rummet.

De bruger den uforvrængede stemme, klaver, klarinet og bratsch, til at give en oplevelse af minimalistiske lyde og enkle melodier.

Qarin Wikström er sanger, tekstforfatter og komponist. Hun arbejder i udkanten af mange genrer og lyde efter en lang vandring gennem svensk visetradition og psalme, japansk musik, kammerkormusik, pop, rock, jazz og frit improviseret musik. Arbejder oftest med elektroniske lyde og forvrænget stemme i forskellige ensembler såsom Shitney, Sekten, Mads Emil Nielsen & Qarin Wikström og soloprojektet Q.

Henriette Groth er komponist og multiinstrumentalist der bruger klaver, bratsch, klarinet og stemme. Hun arbejder i vidt forskellige sammenhænge; som improviserende musiker, teaterkomponist og fortolker - både med akustiske klangeksperimenter og i den lyrisk-elektroniske verden.

Enkeltillet

Salg lukket


Dagspas

Salg lukket