spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Copenhagen Jazz Orchestra feat. Sinne Eeg / Ballads from the All-American Song Book

Afholdt event

Copenhagen Jazz Orchestra feat. Sinne Eeg / Ballads from the All-American Song Book

Fra DKK 190,00

Sted

Dato

26 apr 2023 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Som den første i en serie af fordybelseskoncerter med Copenhagen Jazz Orchestra har bandet inviteret vores egen internationale jazz-vokal-stjerne Sinne Eeg til at fortolke de udødelige ballader fra ”The All-American Song Book”.

Den amerikanske populærmusik har i jazzen skabt et sprog, hvor musikkens indhold, udtryk, tekster og udgivne fortolkninger har defineret nogle helt grundlæggende fortællinger, som via massemedierne i det 20. århundrede er blevet til en fælles global kulturarv. Ved denne lejlighed bliver musikken af bl.a. Ellington fortolket af Sinne Eeg i samarbejde med nogle af de arrangører - Jesper Riis, Jakob Riis og Lars Møller - som gennem de sidste 25 har være med til at forme den unikke, transparente, næsten kammermusikalske lyd, som CJO - med kælenavnet ”The Orchestra” – er blevet kendt for.

Deres personlige fortolkning af specielt kærlighedssangene fra denne unikke musiktradition er fundamentet for en koncert med plads til fordybelse i sangenes forskellige følelsesuniverser; et unikt møde mellem Sinne Eeg’s briliante stemme, CJO’s delikate orkesterklang og Musikhusets levende rum.

Som optakt til koncerten er der Pre-Talk kl. 19.00 – så kom i god tid, køb en drink i baren, og få historien bag musikken og CJO’s samarbejde med Sinne Eeg.
Medvirkende

Copenhagen Jazz Orchestra

Solist: Sinne Eeg


Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .