Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Copenhagen Rosé Festival 2022

Afholdt event

Copenhagen Rosé Festival 2022

Fra DKK 359,00

Sted

Dato

24 jun 2022 kl. 16:00 - 25 jun 2022 kl. 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi glæder os til at slå dørene op for Københavns og Danmarks største roséfestival i 2022 og denne gang i de smukke lokaler hos The Plant i København. Vi har samlet alt hvad Danmark kan byde på af importører og forhandlere af rosé under et tag. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af rosé, hvor du får muligheden for at smage og stifte bekendtskab med et hav af rosévine og alt hvad dertil hører. I løbet af festivalen vil det være muligt at smage og købe nye som gamle favoritter med hjem fra et hav af forskellige udstillere, som tilsammen har over 100 forskellige rosévine med.

Gå på opdagelse i to timer i de smukke lokaler i København, som danner rammerne for Copenhagen Rosé Festival 2022, og nyd solen og de lyserøde dråber i de fantastiske omgivelser, hvor vi forkæler med musik, mad, viden og masser af rosé begge dage. 

Pris 359,- Entrébillet (inkl. 1 smagekort à 10 smagninger, 1 festivalplakat, lod i rosékonkurrencen)

Tid og sted: The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København 

Fredag d. 24. Juni 2022
1. session: 16.00-18.00
2. session: 19.00-21.00

Lørdag d. 25. Juni 2022

1. session: 16.00-18.00
2. session: 19.00-21.00

Læs mere om Copenhagen Rosé Festival via www.copenhagenrosefestival.dk 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Copenhagen Rosé Festival 2022!
Hold dig opdateret på vores facebook side. Her vil vi løbende holde dig opdateret med nyheder som kommer til at ske på dette års festival. Billetten dækker (Entré, smagekort à 10 smagninger, 1 festivalplakat, 1 lod i rosékonkurrencen)

Lokation

The Plant The Plant, Raffinaderivej 22,, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .