Copenhagen Songwriters Festival 2018

29 aug 2018 kl. 17:00 - 02 sep 2018 kl. 23:59

Råhuset , Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V

Copenhagen Songwriters Festival, bliver i år afholdt for tiende gang. I festivalens optik, skyldes det et sangskrivermiljø i København, som bliver ved med at slå rødder og der bliver ved med at spire mange nye sangskrivere frem hvert eneste år. Og der er spillesteder, som har haft sangskrivermiljøet under huden med ugentlige scener hver eneste uge året rundt i mere end 13 år. Det er denne vedholdenhed, nysgerrighed og gensidige inspiration, som får fællesskabet til at vokse. Det er dét vi fejrer og belyser og er stolte af at præsentere, nu for tiende gang på Copenhagen Songwriters Festival.
Festivalen er bygget på Brett Perkins grundlæggende idé om at festivalen altid skal have et øje udadvendt og et øje indadvendt. Festivalen præsenterer danske sangskriver-spirer såvel som spændende navne fra hele Norden - lidt fra Europa og en hel del fra USA og Canada. Den røde tråd er at det altsammen er “Homegrown”; hjemmelavede tekster og melodier - og fremført og serveret af gartneren selv…
Vi vil gerne fra festivalens side belyse at sangskrivermiljøet i alle årene har haft en naturlig kønsbalance. Festivalens genrer udbud er meget mangfoldig. For vores røde tråd er ikke lyden eller instrumenteringen. Den røde tråd er teksten, melodien og performancen, der kommer direkte fra kunsterhjertet ud over scenekanten. Det er dét, der gør sangskrivermiljøet unikt og rummeligt og det gør både miljøet og festivalen mangfoldig!
Så kom og lyt, bliv rørt og bliv inspireret fra den bedste spirende “homegrown” musik på den tiende version af Copenhagen Songwriters Festival.

Copenhagen Songwriters Festival - Early Bird Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festivalpas Ordinær Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festival - Onsdag Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festival - Torsdags Billet Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festival - Fredags Billet Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festival - Lørdags Billet Salg lukket
Copenhagen Songwriters Festival - Søndags Billet Salg lukket