Copenhagen: Tempeldag for Elskende

23 jun 2018 kl. 10:00 - 16:00

Tantra Temple, Egegårdsvej 57, 2610 Copenhagen


workshop med Ananda og Adinatha

Higer I efter mere intimitet og kærlighed? Bedre elskov? Mere spiritualitet i jeres parforhold? Trænger I til at komme mere på bølgelængde med hinanden, både seksuelt og følelsesmæssigt? Tempeldag for Elskende er en unik mulighed for at udforske dig selv sammen med din elskede.

Program:

  • Par-yoga. Yogaøvelser der bringer harmoni i jeres parforhold.
  • Brunch (vegetariske)
  • Tantriske øvelser designet til at synkronisere jer med hinanden, seksuelt, følelsesmæssigt og spirituelt. Øvelserne foregår med tøj på. Undervejs har I muligheden for at stille alle jeres nysgerrige spørgsmål til et erfarent tantrisk par.

Pga morgenyogaen anbefales det at man ikke spiser inden man kommer eller nøjes med en meget let morgenmåltid. Eventet er på dansk og engelsk.

Pris: 850kr per par.

Adinatha og Ananda

Det tantriske par, Adinatha og Ananda, har i mange år undervist folk i at genfinde kraften og en dynamisk energi i deres liv og parforhold. Adinatha er en ud af få, som praktiserer og underviser i seksuel kontinens kombineret med bevidst berøring i tantramassagen. Således hjælper han folk med at vække deres seksuelle drive og mestre deres energi på en spirituelt bevidst og sund måde. Hans undervisning er altid fuld af harmoni, respekt og dybe indsigter i parforholdets kunst. Ananda er kendt for hendes spontanitet og kreativitet og via hendes arbejde som underviser og tantramassør, hjælper hun folk med at opdage, ofte til deres store overraskelse, nye og uventede løsninger på deres problemer. Hendes boblende, spontane og glædesfyldte væsen er ofte til store glæde og inspiration for folk omkring hende.

Billet

Salg lukket