eventet sluttede

Corona sikkert online trading kursus for begyndere og let øvede

DKK 3.495,00

Online-event

Dato

04 jan 2021 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Det handler om at lære at trade fra bunden, og opbygge et solidt fundament. 

Day-, swing trading- og investerings kursus for dig der godt vil i gang med at trade, og til dig der mangler strategier, struktur, disciplin og viden om hvordan du udvikler dig videre. Vi arbejder med teknisk analyse og risikostyring, og du får et klart regelsæt du efterfølgende kan bruge.
Mine teknikker kan bruges på alle tidsrammer og i alle markeder, så om du er interesseret i daytrading på kort sigt, eller aktiehandel på lang sigt, så er kurset relevant.

Du får: 4 kursus aftner, analyseværktøj, risikobergnings værktøj, adgang til en privat telegram gruppe for tidligere elever. Pris 3.495

Kursusgange: 4, 11, 18 og 25 januar 2021 kl. 18-21

Hvis der er en af gangene du ikke kan deltage på, kan du efterfølgende se en optagelse.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .