Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Corona som kollektiv mulighed

eventet sluttede

Corona som kollektiv mulighed

Billetter fra Gratis

Online-event

Dato

10 mar 2021 kl. 15:00 - 17:30

Beskrivelse

Eksperterne har allerede døbt nyuddannede under Covid-19 GENERATION CORONA, og man kan snildt høre dommedagstrommerne for sit indre øre: Det er den generation, der er dømt til arbejdsløshed for evigt. Dem, der blev færdiguddannede til et stort tomrum. Dem, hvis liv corona ødelagde. Gisp! Suk! Det er ikke til at holde ud!

MEN. Hvad nu hvis vi streger Generation Corona over, og i stedet ser pandemien som en oplagt mulighed. En mulighed for at gentænke vores arbejdsliv, organisere os mere kollektivt og leve mere bæredygtige liv i det hele taget?

Et fælles online zine

I workshoppen skal vi sammen udarbejde et online zine (online magazine), hvor vi ser corona som en kollektiv mulighed: Et potentiale for at gentænke vores nuværende og fremtidige arbejdsliv.

I workshoppen skal vi beskæftige os med drømme og visioner for vores arbejdsliv, men vi skal også kigge på det sure og det tvære: Det, der lugter lidt. Vi skal finde ud af, om vi har noget til fælles, og om vi kan løse problemerne og visionerne sammen – og ved hjælp af design- og arkitektfagene.

Workshoppen bliver samtalebaseret, men vi kommer ikke kun til at tale. De spørgsmål og svar, som vi fælles finder frem til, skal ende i et kollektivt produkt. Vi skal dokumentere vores erfaringer, drømme og håb i et fælles powerpoint-zine, som alle deltagere kommer til at producere kollektivt ved hjælp af google slides.

Vi glæder os, og vi håber, at du har lyst til at være med!

Hvem kan være med

Workshoppen er åben for alle medlemmer af FAOD

Program 

 • Intro til Flexwerkers arbejdsmetoder og dagens program
 • Breakout rooms: Dokumentation af vores forskellige arbejdssituationer
 • Kollektiv skabelse af zine i google slides
 • Reception: Udgivelse af Power_Zine

Om Flexwerker

I Kollektivet Flexwerker arbejder vi med kollektive strategier. Vi har selv stiftet os som kooperativ i september 2020, og det betyder, at vi som enkeltindivider står stærkere på arbejdsmarkedet. Kooperativet er kun en ud af mange kollektive strategier, som vi måske har glemt i en superindividualiseret tidsalder.

Flexwerker er et kollektiv af videns- og kulturarbejdere, der mødes og afsøger fælles strategier mod konkurrence og usikkerhed på arbejdsmarkedet. Vi eksperimenterer med workshopformater og arrangementer, hvor omdrejningspunktet er arbejdsliv og alternative organiseringsformer, og vi dokumenterer vores kollektive erkendelser.

I Flexwerker har vi tidligere afholdt kollektive online skrivesessioner i Google Docs, hvilket blandt andet er blevet til et blogindlæg og en instagram-udgivelse. Dem kan du læse i Akademikerbladet her og på instagram her

Læs mere på www.flexwerker.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .