Couleur Café AFTERPARTY

eventet sluttede

Couleur Café AFTERPARTY

Sted

Dato

25 maj 2019 kl. 20:00 - 26 maj 2019 kl. 01:00

Beskrivelse

Vi inviterer til det vildeste afterparty og støttefest for Couleur Café 2019. Når den afrikanske gadefestival slutter slår vi samtidig dørene op til Union og fortsætter med fede beats fra Afrika, rimelige barpriser, krydret med underholdende indslag og overraskelser, serveret af Black Hipsters.

♫ DJ Kipanga
♫ DJ Taf Dollar
♫ DJ Dunza
♫ DJ Mof!yah

Performance-indslag med bl.a. Lars Rs og Mims Poetry.

✬ Afrikansk festival og marked

Couleur Café er en stor årlig gratis festival med fokus på Afrika. Alle er velkomne til en god og hyggelig dag med musik, dans, kunst, streetfood, modeshow og aktiviteter for børn. Det foregår i området omkring Nørre Allé og Skt. Hans Torv fra kl. 12 til 20. Læs mere om Couleur Café på Facebook.

✬ Billet til AFTERPARTY i Afrika
Kl. 20 flytter festen indendørs for de heldige med billet. Vores DJs sætter gang i dansegulvet med hede rytmer fra kontinentets storbyer og rare priser i baren. Afterparty arrangeres i samarbejde med Union og Black Hipsters. Bemærk: der kræves billet til afterparty og der er begrænset deltagerantal. Køb i forsalg. Overskud fra aftenen går til videreudvikling af festivalen. Følg med i nyheder om Afterparty på Facebook

Evt. resterende billetter sælges i døren: kr. 100,- 

DJs Kipanga, Dunza, Taf Dollar & Mof!yah
DJs Kipanga, Dunza, Taf Dollar & Mof!yah

Arrangør

Gratis afrikansk musikfestival - København i farver. VerdensKulturCentret og Skt. Hans Torv lørdag 25. maj 2019 fra kl. 12 - 20 samt afterparty i AULA (Verdenskulturcentret) fra kl. 20 til 01 (Afterparty kræver billet)

Lokation

Union Union, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .