Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Couleur Café AFTERPARTY // RUST

Afholdt event

Couleur Café AFTERPARTY // RUST

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

10 jun 2023 kl. 20:00 - 11 jun 2023 kl. 04:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Couleur Café AFTERPARTY
Couleur Café & Black Hipsters inviterer til afterparty og støttefest for Couleur Café 2023. Når den sidste koncert på den afrikanske gadefestival slutter kl. 20 kan du spadsere lige rundt om hjørnet og fortsætte festen på RUST. Vi fortsætter hele natten med fede beats fra Afrika serveret i "bodegaen", i baren og på 2 dansegulve. Glæde dig til byens bedste Afro-DJs og live musik med både Moussa Diallo og Ba Balance.

✬ Afrikansk festival og marked
Couleur Café er en stor gratis festival med fokus på Afrika. Alle er velkomne til en god og hyggelig dag med livemusik, dans, quiz, streetfood, modeshow og aktiviteter for børn. Karen Mukupa styrer løjerne fra scenen og det hele foregår i området omkring Nørre Allé og Skt. Hans Torv fra kl. 12 til 20. Se mere her: https://www.facebook.com/events/503336105159794

✬ Billet til AFTERPARTY i Afrika
Kl. 20 flytter festen indendørs på RUST, hvor der er plads til alle. Vores DJs sætter gang i dansegulvet med hede rytmer fra kontinentets storbyer og aftenen byder også på LIVE koncerter. Køb billet i forsalg. Overskud fra aftenen går til videreudvikling af Couleur Café festivalen.

Billetpris i forsalg kr. 110,- (inkl. gebyr)
Billetpris i døren kr. 125,-

Couleur Café arrangeres i samarbejde med Union og støttes af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Nordea Fonden, Nørrebro Lokaludvalg og Dansk Musiker Forbund.

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .