spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

COUNTRY WEDDING - Nordatlantiske Filmdage 2019

Afholdt event

COUNTRY WEDDING - Nordatlantiske Filmdage 2019

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

09 mar 2019 kl. 17:15 - 19:15

Beskrivelse

COUNTRY WEDDING / SVEITABRÚÐKAUP – med instruktørbesøg


Den internationalt berømmede filmklipper Valdís Óskarsdóttir viser sin islandske instruktørdebut, den urkomiske roadmovie Country Wedding.

Et ungt par fra Reykjavik beslutter sig for at blive gift i en smuk kirke på landet. Og i hver sin bus med hver sin brogede skare af bryllupsgæster kører de ud i det smukke land. Gommen har dog ikke helt styr på kirkens beliggenhed, og det hjælper ikke at ringe til præsten, som både er for tørstig og optaget af fodbold på tv.

Country Wedding er en lige så livlig som vanvittig landevejskomedie om bryllupsnerver og kaos, lavet i dogmeinspireret stil og udviklet i samarbejde med filmens fremragende skuespillerensemble. Valdis Óskarsdóttir har siden 1990’erne markeret sig som internationalt berømmet filmklipper (fx Festen og Eternal Sunshine of the Spotless Mind) og i 2008 instruktørdebuterede hun i Island med Country Wedding.

Arrangementet
Filmen varer 95 minutter og vises med engelske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer ca. 120 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Filmdage 2019.


OBS. Du kan også opleve en artist-talk med Valdís Óskardóttir dagen efter (læs mere).


Nordatlantens Venner 

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .