COUNTRY WEDDING - Nordatlantiske Filmdage 2019

09 mar 2019 kl. 17:15 - 19:15

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

COUNTRY WEDDING / SVEITABRÚÐKAUP – med instruktørbesøg


Den internationalt berømmede filmklipper Valdís Óskarsdóttir viser sin islandske instruktørdebut, den urkomiske roadmovie Country Wedding.

Et ungt par fra Reykjavik beslutter sig for at blive gift i en smuk kirke på landet. Og i hver sin bus med hver sin brogede skare af bryllupsgæster kører de ud i det smukke land. Gommen har dog ikke helt styr på kirkens beliggenhed, og det hjælper ikke at ringe til præsten, som både er for tørstig og optaget af fodbold på tv.

Country Wedding er en lige så livlig som vanvittig landevejskomedie om bryllupsnerver og kaos, lavet i dogmeinspireret stil og udviklet i samarbejde med filmens fremragende skuespillerensemble. Valdis Óskarsdóttir har siden 1990’erne markeret sig som internationalt berømmet filmklipper (fx Festen og Eternal Sunshine of the Spotless Mind) og i 2008 instruktørdebuterede hun i Island med Country Wedding.

Arrangementet
Filmen varer 95 minutter og vises med engelske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer ca. 120 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Filmdage 2019.


OBS. Du kan også opleve en artist-talk med Valdís Óskardóttir dagen efter (læs mere).


Nordatlantens Venner 

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Billet

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr

Billet - Nordatlantens Venner

DKK 45,00 + DKK 8,36 gebyr