spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

CPH:DOX 19 - The Biggest Little Farm / CPH:MEETINGS: Agrobiodiversitet og bæredygtighed

Afholdt event

CPH:DOX 19 - The Biggest Little Farm / CPH:MEETINGS: Agrobiodiversitet og bæredygtighed

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

23 mar 2019 kl. 12:00 - 15:15

Beskrivelse

Biodiversitet og bæredygtighed: Gør det selv

Bliv klogere på biodiversitet og bæredygtighed når CPH:DOX og Dansk Vegetarisk Forening viser ‘The biggest little farm’ efterfulgt af et panel af lokale praktikere. Efter panelet er der fællesspisning og lækker vegetarisk frokostbuffet ved Planteslagterne.

OBS: Begrænset antal billetter til frokostbuffeten. Pris med frokostbuffet 190 kr. Pris for film og panel 90 kr.

I ‘The biggest little farm’ beslutter storbymenneskene John og Molly sig for at lægge deres liv drastisk om: de flytter på landet og starter et bæredygtigt landbrug. Vi kommer helt tæt på biodiversitetens kompleksitet og oplever på rørende vis, hvordan John og Molly lykkedes med at omdanne den golde jord til en frodig plantage.

Men hvordan ser det ud med biodiversitet og bæredygtig fødevareproduktion herhjemme? Hvad findes der af initiativer, som forsøger at skabe forandring? Og hvordan kan vi ændre vores vaner, så vi spiser og lever mere bæredygtigt? Kom og bliv klogere, når vores panel af praktikere fortæller om deres erfaringer.

Panelet består af Sandra Villumsen (landmand), Mads Boserup Lauritsen (TagTomat), Livia Urban Swart Haaland (ØsterGRO), Oliver Maxwell (Bybi) og modereres af Rune-Christoffer Bech Dragsdahl (Dansk Vegetarisk Forening).

Om filmen:

John og Molly Chester er næppe det første ægtepar, der har kastet sig ud i drømmen om at leve selvforsynende og i harmoni med naturen. Men de er muligvis de første, der så stædigt har holdt ved, er lykkedes med så meget - og har dokumenteret hele processen. John Chester, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage. Parret oplever alt fra prærieangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik. Det er drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes.

Program:

12.00 Velkomst

12.05 Film

13.35 Paneldebat

14.15 Frokostbuffet ved Planteslagterne i Kellerdirk

15.15 Farvel og tak

Om CPH:MEETINGS

CPH:MEETINGS blev søsat i 2017 og vender tilbage for tredje gang i 2019 med vedkommende film efterfulgt af talks og debatter med fokus på samtidens vigtigste emner. CPH:MEETINGS er lavet i samarbejde mellem CPH:DOX og CPH Film Fund med støtte fra Københavns Kommune. Læs mere om CPH:MEETINGS og de forskellige film- og debatarrangementer på https://cphdox.dk/cphmeetings/.

Arrangør

Lokation

Aveny-T Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .