Event aflyst

CPH:DOX 20 - True Crime Tours

DKK 90,00

Sted

Dato

21 mar 2020 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

I år træder Justice programmet over på den mørke side, når vi går i fodsporerne på forbryderne, de uærlige, de grænseløse - dem der sætter retfærdigheden over styr. I samarbejde med Weirdwalks inviterer CPH:DOX på en skummel og gruopvækkende true crime byvandring gennem København i mørket. Bered dig på historier om bl. a. hovedstadens mestertyve og en seriemorder, der specialiserede sig i babydrab. Mød de vildeste prostituerede og alfonser, gadebander fra slutningen af 1800-tallet til i dag og se, hvor skarpretterne lod deres økser falde. Turen starter foran Cinemateket og drager herfra ud i nattens mulm og mørke.

Arrangør

Lokation

Cinemateket Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .