CPH:DOX 2020 - Rebeccas Rum

29 mar 2020 kl. 14:00 - 18:00

Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

Kom og byt under buen, når CPH:DOX og Veras slår døren op til et pop-up marked! Og bliv inden da klogere på, hvad der sker inden for bæredygtighed i en ellers miljøbelastende modeindustri. Efter visningen af filmen ‘Rebeccas Rum’ hos det nye kreative kulturcenter Urban13 under Bispeengbuen, inviterer vi til paneldebat med Rebecca Vera Stahnke, der er hjernen bag Veras Vintage og Veras Market, samt Sille Henning (stylist) og Tanja Gotthardsen (bloggeren bag Secondhand First). Moderator for debatten er chefredaktør for ELLE, Cecilie Ingdal. 

Filmen begynder kl. 15:00, men allerede fra kl. 14:00 og efter film og debat fra cirka kl. 17:00 byder vi på et pop-up Veras Market med udvalgte genbrugsgodter fra Veras stand. Medbring tre stykker af dit eget tøj, som du veksler til tøjbyttepoint, og som du på stedet kan købe nyt, brugt for - helt gratis. Vi smækker selvfølgelig Veras Market-playlisten på Soundboxen og fyrer op for optursstemningen, du kender fra Veras Market.

OM FILMEN

Iværksætteren Rebecca Vera Stahnke har kappet kontakten med den etablerede modebranche, og satser nu alt på sit nye koncept Veras. Fra den håbefulde start i tomme butikslokaler, til de skarpe hjørner til bestyrelsesmøderne, kæmper Rebecca på alle fronter for et rum, som er hendes. I en virkelighed, hvor tonsvis af tøj og højspændte konfrontationer er en del af hverdagen, er Rebeccas største udfordring i sidste ende hende selv. ‘Rebeccas Rum’ følger den personlige rejse gennem en ung iværksætters første år, men er først og fremmest en menneskelig fortælling om Rebecca selv - kvinden bag fænomenet Veras.