Event aflyst

CPH:DOX 2020 - VR:Toxic

DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

18 marts 2020 - 29 marts 2020

Beskrivelse

To bevægende VR-film udforsker menneskets evne til at overleve under vanskelige forhold.

Om visningen:
Hvad sker der, når vores omgivelser bliver giftige? I ‘After the Fallout’ følger vi folk og beboere, der forsøger at opretholde livet i Fukushimas kontaminerede undtagelseszone, i en ny, surreel og isoleret verden skabt efter atomulykken i 2011. Og i ‘Life-giver’ kæmper en mor for at redde sine to døtre og sig selv i et forladt Stockholm anno 2068 efter at miljø- og klimakatastrofer har gjort Jorden ubeboelig.

NB. 
Visningen foregår i VR:CINEMA på Kunsthal Charlottenborg.
Ankom 15 minutter før visningen starter.
Billetter refunderes ikke.

–––––––––––

CPH:DOX 2020 
Find mere information via vores hjemmeside: www.cphdox.dk

Arrangør

Lokation

VR:CINEMA, Kunsthal Charlottenborg VR:CINEMA, Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .