CPH:DOX & NORMANN COPENHAGEN: PROGRAMLAUNCH

16 feb 2018 kl. 20:00 - 17 feb 2018 kl. 00:00

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København


CPH:DOX & Normann Copenhagen: Programlaunch 2018

”Essentiel (Little White Lies)”. ”The most powerful group therapy session ever caught on camera” (IndieWire).An intimate and powerful documentary" (Screen Daily). Topkarakterer og 5-stjernede anmeldelser har haglet nedover festivalhittet ‘The Work’, der vandt Grand Jury-prisen på den amerikanske SXSW og har taget publikumsprisen hjem fra Sheffield Doc Fest.

‘The Work’ er et adrenalinrush af en dokumentarfilm om et socialt eksperiment i Amerikas mest berømte fængsel, Folsom Prison. Nu kommer dokumentaren endelig til Danmark, hvor du kan opleve premieren til programlaunchen for CPH:DOX, præsenteret sammen med Normann Copenhagen, 16. februar og senere på festivalen til marts!

Vild, intens og voldsom

Johnny Cash er ikke den eneste, der gennem årene har fået lov at besøge det berømte Folsom State Prison i Texas. ‘The Work’ følger tre mænd udefra, der indvilliger i at deltage i et gruppeterapeutisk eksperiment med de hårdeste fanger i Folsom-fængslet. Fire dage tilbringer de sammen med bandemedlemmer, mordere og nynazister. Og hvilke fire dage!

Med en unik access, et eminent kameraarbejde og en lydside, der får én til at miste pusten, lader denne enestående film os komme helt tæt på nogle af Amerikas farligste mænd, mens de én efter én bryder sammen i armene på tidligere dødsfjender. Man tror det er løgn, men det er den skinbarlige virkelighed.

Hvis du kun skal se én dokumentarfilm i år (og det skal du selvfølgelig ikke), er The Work et godt bud. En film så vild og intens, at den bliver siddende på nethinden, i maven og i hjertet mange år ud i fremtiden.

Koncert & dj’s

Når ’The Work’ bliver vist 16. februar i Bremen Teaters unikke lokaler, løfter CPH:DOX samtidig sløret for årets program, der kommer til at bestå af over 200 internationale dokumentarfilm samt et hav af koncerter, fester, talks, events, workshops og meget mere.

Visningen bliver efterfulgt af en kort koncert med den københavnske fremadstormende trio, Marshall Cecil, der med sikker hånd mikser r&b, pop, hip-hop, alternativ rock og elektronisk. Bandet slap debut EP’en 'Heady (Part 1)' tilbage i november og har spillet udsolgte koncerter på Huset samt Loppen.

Efter koncerten spiller Natbars dj’s Tykmesteren og Massimo op til dans.

CPH:DOX & Normann Copenhagen: Programlaunch 2018. Fredag d. 16 februar, Bremen Teater. Døre åbnes kl. 19.30, filmstart klokken 20.30.

Standard

Salg lukket