CPH:DOX x Soundvenue: Verdenspremiere på 'Stor som en sol'

20 mar 2018 kl. 21:30 - 23:30

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København


Sammen med Soundvenue præsenterer CPH:DOX verdenspremieren på dokumentarfilmen om The Minds of 99, ’Stor som en sol’, under CPH:DOX 2018 til marts.

Du kender dem fra hits som ”Det Er Knud Som Er Død” og ”Et Barn Af Min Tid”. The Minds of 99 et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet to albums, åbnet Orange scene og spillet på samtlige af de største danske festivaler.

Nu kan du lære Niels Brandt og de øvrige medlemmer af The Minds of 99 endnu bedre at kende; dokumentarfilmen ’Stor som en sol’ går nemlig helt tæt på bandet, mens de arbejder på deres tredje udgivelse, Solkongen.

’Stor som en sol’ er en ærlig fortælling om 5 individers rejse mod solen. Dokumentaren, der er instrueret af Kasper Kiertzner, følger bandet helt tæt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og et langt trip på Bornholm. Alt imens medlemmerne forsøger at finde fodfæste i en brydningstid, både internt og i den verden de lever i.

Tilskuerne kommer også helt tæt på frontfiguren og perfektionisten, Niels Brandt, der balancerer mellem sine egne ambitioner – og en person som egentlig bare er Niels på 33 år. For hvad gør man egentlig, hvis en kreative drivkraft, mørket, pludselig forsvinder?

’Stor som en sol’ får verdenspremiere på CPH:DOX i Bremen Teater den 20. marts kl. 21.30, som en del af festivalens Sound & Vision-program.

I programmet kan du opleve nogle af de bedste internationale musikdokumentarfilm lige nu; det er stærke musikalske fortællinger, der fortjener at blive både set – og især hørt! – i en biograf. Foruden The Minds of 99, kan du bl.a. komme tæt på ikonet Grace Jones, legenden Betty Davis og komponisten bag The Revenant, Ruyichi Sakamoto.

Billet

Salg lukket