eventet sluttede

CPH Jazzfestival - Bremer/McCoy med visuals af Lysband

DKK 100,00

Dato

08 jul 2016 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Bremer/McCoy er en instrumental dub-jazz duo bestående af kontrabassist Jonathan Bremer og pianist Morten McCoy. De udgav deres debutplade Enhed i december 2013 og opfølgeren Ordet i april 2015.

Begge plader blev prist af anmelderne. Berlingske skrev bl.a. om Ordet: Resultatet er en lille genistreg af en plade, der er lige så smuk og indbydende, som den er original. På sin helt egen stilfærdige måde.

Nu optræder de for første gang med live visuals, opført af Yaqup Oxbjr og Jakob Steen. De laver en blanding af håndanimeret video og live-drawing der projekteres som levende kulisse af organiske former og lys.

Koncerten starter kl 15.30. Efter koncerten er der DJ's og hygge i baren.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival.

http://www.bremermccoy.com/

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .