CPH Jazzfestival - The KutiMangoes

13 jul 2019 kl. 20:00 - 14 jul 2019 kl. 01:00

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

Start din Jazzaften ud med et udsøgt måltid mad fra det nye spisested Hverdagen, på Onkel Dannys Plads, og nyd den på terrassen sammen med alle de andre koncert gæster. Mad er fra 18.00 - 20.00.

Danske The KutiMangoes begejstrer anmeldere, radioværter og publikum fra London over Sæby til Ouagadougou.

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus, var deres mål ikke at forsøge at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

The KutiMangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.
The KutiMangoes
besidder en stærk autensitet, de er tilstede og nærværende i deres musikalske tilgang - kort og godt, skaber de deres eget bud på hot, nutidig verdensjazz.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for "Best World Music Album" og "Best World Music Track" og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten - såvel som i Danmark.

Koncert Salg lukket
Vegan Dinner + Koncert Salg lukket