Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CPH. Trashzz Festival - Day 1

eventet sluttede

CPH. Trashzz Festival - Day 1

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Line up:

 • 20.00 Dørene åbner
 • 20.30: Anne Efternøler (UDSPÆNDT er en solo performance som undersøger indre og ydre spændingsfelter.
 • 21.30: Antistatic ( pulserende maskinel trancerock bygget af klang og tid)
 • 22.30: Mija Milovic ( sange, støj og improvisation på guitar, vokal og klaver)

Vær hilset til endnu en udgave af den ikoniske Trashzzfestival. Igennem 12 tidligere udgaver af festivalen har vi præsenteret grænsesøgende eksperimenterede musik fra alle ender af spektret. Igen i år præsenterer vi cremen af den danske scene på den legendariske scene på Lygten Station.
Med støtte fra Statens Kunstfond, Bispebjerg Lokaludvalg og Lygten Station.

Udspændt:
Stræber, strækker, drages, længes
Vibrerende skygger
Lader vinden klare resten

UDSPÆNDT er en solo performance af Anne Efternøler som undersøger indre og ydre spændingsfelter.
Anne Efternøler: Trompet mm.

Antistatic:
Antistatic spiller et rytmisk intenst bud på minimalistisk trancerock. Kvartetten er et rockband vendt på vrangen. De har strukket, hakket og reduceret deres riffs til pulserende maskinelle konstruktioner, bygget af klang og tid. Med indflydelse fra klassisk minimalisme, techno og heavy metal belyses musikken indimellem af uventede harmoniske skift og nye kombinationer viser sig for den tålmodige lytter. Til koncerten spiller bandet hele deres kommende album!

Mija Milovic(slim0, puck mintie, megaXpres) er en Dansk/Montenegrinsk musiker, multiinstrumentalist, sangskriver, komponist og producer. Hun arbejder indenfor et særskilt felt af musikskabelse og musikalske samarbejder; melodisk sangskrivning, improvisation mm.

Lokation

Lygten Station Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .