CR Update v/Christa Müller

09 maj 2018 kl. 10:00 - 12 maj 2018 kl. 16:00

Teglgaarden, Egtvedvej 105, 6040 Egtved


D. 9-12 maj 2018 gæster Christa Müller igen Danmark. Hun er level 4 Centreret Ridnings instruktør, og denne gang afholder vi kursus i det Jyske.

Christa Müller bor i Schweiz og er en omrejst dygtig CR level 4 instruktør. Hun har siden 1994 guidet ryttere uanset niveau og ridedeciplin til et balanceret sæde og rytteropstilling udfra centreret ridning principperne. Derudover har hun uddannet sig som level 2 instruktør indenfor Tellington.

Christa er en humoristisk person som ikke overskrider rytterens grænser. Hun formår at guide sine elever gennem body awareness og ridelektioner med en helt fantastisk livserfaring som hun gennem sin lange karriere her opnået.

Kurset er for alle ryttere og ridedecipliner, om du er CR instruktør eller ej, så læs dine muligheder hér under.


Dagenes opbygning.
Hver formiddag afholder Christa teori i kombination med body awareness som består af fysiske øvelser. Vi lære om rytter kroppen og dens balance. Vi udføre forskellige fysiske øvelser med bolde, yoga måtter, tøjler, tove mv.

Derefter fortsætter dagen med hold undervisning ved max 3 rytter pr hold. Her får rytterne afprøvet forskellige rytter øvelser til en bedre balance. Der arbejdes med øvelser til gavn for rytternes individuelle balance.

Dagen slutter af med at CR instruktørerne underviser hinanden og øvrige ryttere, hvor Christa observere og giver evaluering.

Det er ikke muligt at deltage enkelte dage, da vi ønsker en unik og god gruppe dynamic. Når det så er sagt, kan Christa lave ændringer i dagenes agenda, så planen er dynamisk.

Dynamisk tidsplan: 9-12 Body awareness, 12-13.30 Pause, 13.30-16.30 ridelektioner.


Dit udbytte og tilmeldingsmuligheder:

Deltager med hest - Du er CR instruktør.
Du får lov at undervise, være assistent, ride din hest hver dag i hold undervisningen, lære at træne dit øje ved at observere ryttere i undervisningen, hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

Rytter for de registrerede CR instruktører.
Du får ride lektioner på din hest hver dag i ene lektioner med en certificeret CR instruktør, modtage kvalificeret feetback fra Christa, lære at træne dit øje ved at observere ryttere i undervisningen, hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

Deltager i teori og body awareness.
Du lære at træne dit øje ved at observere ryttere i undervisningen, hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

Uanset hvilken tilmeldning du vælger, får du et stort udbytte af undervisningen, da du mærker den på egen krop.

Din tilmelding er bindende, men du kan sælge din plads videre hvis du bliver forhindret i at deltage.


Forplejning.
Der vil blive serveret te, kaffe, snack, frugt og kage i løbet af dagene. Der vil være et køleskab tilrådighed og evt. fællesspisning kan arrangeres.


Dette skal du medbringe.
Forplejning til dig og din hest, notesblok, beklædning efter vejret, dit gode humør og nysgerrighed. Har du også en yogamåtte, gymnastik bold lille eller stor eller andet tilsvarende, så medbring også gerne dette.


Steder at overnatte i nærheden.
Østerlund Bed&Breakfast: https://bedandbreakfastguide.dk/dk/Syd-+og+S%C3%B8nderjylland/Egtved/%C3%98sterlund+BB/s-266
Egtved Hotel: http://www.egtvedhotel.dk/
Egtved B&B: Vestergade 49, 6040 Egtved. Tlf.22749883.
Egtved Camping: http://egtvedcamping.dk/


Har du spørgsmål så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg ser frem til at byde dig og din hest velkommen til 4 helt fantastiske lærerige dage.

Med venlig hilsen
Solvej Pedersen v/TrænDinHestTilBalance.dk
Tlf. 29820223

www.TrænDinHestTilBalance.dk

Obs. har du meldt dig til, men bliver forhindret i at deltage, så er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Refundering sker kun hvis underviseren aflyser arrangementet.

Deltage med hest - Du er CR instruktør

Salg lukket


Boks+fold Onsdag til Lørdag

Salg lukket


Boks+fold Tirsdag til Lørdag

Salg lukket


Deltager med hest - Rytter for CR instruktørerne

Salg lukket


Deltager i teori og body awareness

Salg lukket


Overnatning i fælles hytter Tirsdag-Lørdag

Salg lukket


Overnatning i fælles hytter Onsdag-Lørdag

Salg lukket