Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Creative Circle Award 2020

Afholdt event

Creative Circle Award 2020

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

14 aug 2020 kl. 16:00 - 23:59

Beskrivelse

Creative Circle inviterer til fredagsbar fra kl. 16 til 18 med prisuddeling og fri bar på Pub & Sport i Vester Voldgade 7. Der vil være plads til ca 200 gæster til showet og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Så hvis du enten er for langsom, bor i Jylland eller synes 200 mennesker lyder som lige lovligt mange mennesker, kan du i stedet følge showet live på Facebook. Dørene åbner kl 15:00 og når showet er forbi kl 18, åbner de også for offentligheden. Vi glæder os til at byde jer velkommen i brune, hyggelige omgivelser den 14. August.

OBS! Vær opmærksom på, at der må købes MAX 6 billetter pr bureau/person.

Lokation

CCA20 Pub & Sport, Vester Voldgade 7, 1552 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .