Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Creative Circle præsenter: Paul Feldwick

Afholdt event

Creative Circle præsenter: Paul Feldwick

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 maj 2024 kl. 08:30 - 10:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Feldwick – en af legenderne inden for planning – taler om vigtigheden af FAME og showmanship i reklame.

Igennem historien har slag og underholdning været tæt koblet. Lige fra middelalderens markedsunderholdning, til generationer af tv-reklamer med sang, dans, komik og tegneserie maskotter – og frem til i dag hvor celebrities som Ryan Reynolds med flere lancerer deres egne succesfulde brands.

Alligevel betragter vi først og fremmest salg og marketing som et dybt seriøst foretagende. Og det virker som om, at reklamebranchen i dag er meget tilbageholdende med at omfavne de stærke forbindelser til populærkulturen. Forført af ledelsesmæssige myter om rationalitet og logik samt af vores egen mytologiske misforståelse af kreativitet risikerer vi at glemme, hvordan man appellerer til offentligheden. Som følge heraf er dagens reklamer mindre populære - og mindre effektive - end nogensinde før.

Der er mulighed for at få morgenkaffen rigtig galt i halsen, når Feldwick forklarer hvorfor han mener at selveste Bill Bernbach gennemgribende indflydelse på reklamen er tæt på katastrofal.

Dørene åbner med morgenkaffe kl. 08:30 og foredraget starter kl. 09:00

Til eventet vil Feldwicks seneste bog, ”Why does the pedlar Sing – What Creativity Really Means in Advertising”, være til salg til en yderst attraktiv pris.

”This is a fabulous book. …It is possibly the book I would most highly recommend to anyone in marketing.” Rory Sutherland, Vice Chairman, Ogilvy


Arrangør

Lokation

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .