Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Critiques årskonference 2020

Afholdt event

Critiques årskonference 2020

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

22 feb 2020 kl. 12:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Det er næsten en kliché, at sæderne er i forfald. Lige siden romerne har folk med bekymring udbrudt ”oh tempora, oh mores!”. Derfor er det også nemt i en håndevending at affeje vor tids bekymringer om værdiskred og hastigt forandrede moralske forestillinger som blot endnu et vers i samme gamle sang. Men måske er det også for nemt. I hvert fald er det, man kunne kalde den moralske ængstelighed ikke længere blot en sag for faster Anna og onkel Jeronimus, men et emne, der fylder en del i den offentlige debat.

Værdiskredet debatteres i forhold til vores omgang med hinanden, vores omgang med det offentlige, det offentliges omgang med os, de riges omgang med deres velstand og de fattiges håndtering af deres fattigdom. Selv statsministeren taler om skred og satte i sin første åbningstale tillidskrisen i Danmark højt på dagsordenen. Striden om værdiskredet er ikke en, der let lader sig opdele i højre og venstre.

Mange borgerlige udtrykker ligesom statsministeren ængsteligheden ved udviklingen i den offentlige og private moral, men samtidig er en væsentlig forklaring måske netop den individualisme, som borgerlige traditionelt har stået vagt om, drivfjederen bag opløsningen? Måske er der brug for en ny samfundstænkning, der overskrider grænser mellem højre og venstre, borgerlig og socialistisk? Eller måske skal Jeronimus bare sætte sig i gyngestolen og bappe videre på piben, mens verden går sin gang og mennesker lever deres liv.

Dette er udgangspunktet for Årsskriftet Critiques årskonference 22/2 2020 på Aarhus Universitet

Program

Program og talere annonceres senere.

Praktisk

Prisen inkluderer deltagelse samt eftermiddagskaffe og kage. Der vil kunne købes øl og vand til billige penge under konferencen.

Der er mulighed for at tilkøbe middag, der ligger i umiddelbar forlængelse af konferencen. Middagen koster 110 kr. Der vil kunne købes øl, vin og vand til middagen.

Lokation

Aarhus Universitet Aarhus Universitet, Studenternes hus, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .