spring til hovedindhold

Cro-mags // Pumpehuset

Cro-mags // Pumpehuset

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

16 aug 2024 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Med rødder dybt forankret i New York Citys brogede punkscene, har Cro-Mags gennem årtier stået som banebrydere inden for hardcore punk. Dannet i 1981 af den karismatiske frontmand Harley Flanagan, har bandet cementeret sit ry som en af de mest indflydelsesrige grupper i punkens historie.

Med deres signaturlyd har Cro-Mags sat standarden for, hvad hardcore punkmusik kan være. Deres debutalbum fra 1986, "The Age of Quarrel", står som et monument over bandets rå talent og ukuelige ånd. Albummet, der stadig hyldes som en klassiker inden for genren, er en uforsonlig udstilling af punkens rå styrke og musikalske dygtighed.

Men Cro-Mags er mere end bare musik. Deres tekster, der ofte udfordrer samfundets normer og politiske status quo, har gjort dem til stemmer for en generation af marginaliserede og frustrerede unge. Igennem deres musik formår de at udtrykke smerten, vreden og håbet hos dem, der føler sig overset af samfundet.

Selv efter årtier på scenen fortsætter Cro-Mags med at præge punkens landskab og inspirere nye generationer af musikere og fans. Deres arv som pionerer inden for hardcore punk er uomtvistelig, og deres indflydelse vil fortsat kunne mærkes i lang tid fremover. Cro-Mags er ikke bare et band; de er en bevægelse, en energi, en uforfalsket manifestation af punkens ukuelige ånd.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder