eventet sluttede

CrossGym 10 års jubilæums sæson

DKK 600,00

Sted

Dato

04 sep 2020 kl. 18:00 - 05 sep 2020 kl. 06:00

Beskrivelse

!0 års jubilæums sæson. Kommunens allersmukkeste træningshold.

Det bliver som altid fedt, svedigt, sjovt, alsidigt, alt for hårdt, alt for beskidt, alt for fornuftigt men i MEGA godt selskab og selvfølgelig med kommunens allerbedste trænerteam - og et par gæster undervejs :)

Vi træner primært outdoor. Lokations kan være skiftende efter vejret. 

Første træning mødes vi i Girafsalen i Hvalsø hallerne, Skolevej, 4330 Hvalsø.

Tøj og sko efter vejret, træningshandsker og vand er en rigtig god ide. 


  Træningen er i denne sæson ganske gratis.

  Betalingen på 600 kr er til 10 års jubilæums trøje samt jubilæumsarrangementet. 

  Jubilæumsarrangementet foregår fredag d.5. juni 2020. Hvor der vil være åbent hus med træningsevent og efterfølgende fest. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din partner til arrangementet.

  Når du har betalt din billet herunder får du mulighed for at angive

  1. Ønskede størrelse på trøje 
  2. Det navn du ønsker på brystet

  Trøje= hættetrøje med lynlås. Logotryk på ryggen. Navn på brystet.

  Arrangør


  Lokation

  4330 Hvalsø, 4330 Hvalsø

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .