spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CRUNCHY FROG 25 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Afholdt event

CRUNCHY FROG 25 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

14 sep 2019 kl. 17:00 - 15 sep 2019 kl. 02:00

Beskrivelse

Pladeselskabet Crunchy Frog fejrer deres 25-års jubilæum med stor fest i Pumpehuset og Byhaven. Det vil blive en unik dag og aften, hvor en lang række af selskabets bands vil spille korte mini-shows og gæste hinanden på scenen. Med i billetkøbet får man dobbelt-LP'en ”And Now to Something Completely Crunchy” med 16 nye sange fra 16 af Crunchys artister. Udover musikken vil der være mulighed for at smage på en serie alkoholiske drikke fra Mikkeller, K Vintners (Charles Smith) og Phantom Spirits skabt i anledning af 25 års jubilæet. Festen starter med mad, hygge, live musik, DJs og overraskelser i Byhaven.

Bands: PowerSolo, Eggstone, Shiny Darkly, ONBC, D/troit, Felines, The Malpractice, I Am Bones, Bidt, Hands of Light, Sista Bossen, The Tremolo Beer Gut, m.fl. + spröde DJs

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .