CTM & PHONO present: Berlin Current

eventet sluttede

CTM & PHONO present: Berlin Current

Billetter fra DKK 130,00

Sted

Dato

22 okt 2015 kl. 21:00 - 24 okt 2015 kl. 05:00

Beskrivelse

Tag et dyk ned i Berlins mangfoldige elektroniske musikscene, når Jazzhouse i samarbejde med CTM Festival, PHONO Festival og Goethe Institut Dänemark præsenterer Berlin Current, hvor man over to aftener i oktober kan opleve i alt otte vigtige Berlin-baserede kunstnere.

Den metaforiske beskrivelse af Tysklands reelle, kulturelle og historiske hovedstad Berlin som en by i rivende udvikling har aldrig været mere aktuel. Mens Murens fald indvarslede begyndelsen på en omvæltende og endnu ufærdig helingsproces, åbnede fraværet af den symboltunge inddæmning samtidig op for tilkomsten af alskens musikalske strømninger. Især den på daværende tidspunkt stadig primært amerikanske house- og techno-musik fandt hurtigt fodfæste i den nedbrudte tyske undergrund – ikke mindst takket være de senere så legendariske ikoner som pladebutikken Hard Wax og klubben og pladeselskabet Tresor og deres selvetablerede forbindelser hinsides Atlanten.

I dag er de to elektroniske genrer snart sagt hvermandseje og har spredt sig som elementer i et bredt spektrum af hoved- og undergenrer og sågar i den traditionelt lyttervenlige popmusik. Lyden af Berlin er altså på én og samme tid utroligt nærværende og ufatteligt svær at definere, ikke mindst i kraft af den stadig stigende tilstrømning af kunstnere og udtryk, der ser ud til konstant at vælte ind over byens bredder.

Det er afsættet for den Berlin-baserede musikfestival CTM Festivals nyeste satsning med det sigende navn Berlin Current. Siden sin begyndelse i sommeren 2013 har projektet gennem en række samarbejder med veletablerede spillesteder og festivaler forsøgt at afdække og fremvise, hvad den nutidige lyd af byen helt præcis er for en mangeartet størrelse. Nu er turen så kommet til København og Jazzhouse. I samarbejde med den odenseanske musikfestival, PHONO Festival og Goethe Institut Dänemark, har CTM medkurateret to aftener med i alt otte elektroniske kunstnere fra Berlin Currents omfangsrige portefølje den 22. og 23. oktober.

Showstart hver dag kl. 21.00. Dørene åbner kl. 20.00.

Billetpris er incl. gebyr.

Line-up:

Torsdag 22/10

Kuedo
J.G. Biberkopf
Phoebe Kiddo
Amnesia Scanner
+ PHONO DJs

Fredag 23/10

Miles
Rabih Beaini & Daniele De Santis
OAKE
Kathy Alberici
+ PHONO DJs

Lokation

Jazzhouse, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .