Culture Box at RUST: GRO + Mute State

eventet sluttede

Culture Box at RUST: GRO + Mute State

Sted

Dato

11 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

I samarbejde med Culture Box præsenterer RUST de elektroniske talenter GRO og Mute State.


GRO

GRO er alias for musiker og producer Julie Møller Christiansen. Hendes personlige vægtløse pop og imponerende koncerter spænder bredt fra intime øjeblikke med nær vokal og harpe til synth-eksplosioner med tung bas og hårdtslående trommer. Tekstuniverset er stærkt personligt og kredser hovedsageligt om egne erfaringer med livets skrøbelighed.

GRO er kommet godt fra start med airplay på DR P6 og P3, omtale i blandt andet Information, Soundvenue, GAFFA, Femina og Heartbeats, koncerter under GAFFA på Græs og SPOT Festival og er af GAFFA blevet udnævnt som “et stort talent, som er værd at holde øje med”.


Mute State

Støvede lydflader, knitrende teksturer og melodifragmenter møder underfundige analoge baslinjer og skæve beats. Musik, der bevæger sig frit og ubesværet mellem forskellige elektroniske genretræk.

Med samples, synthesizere, trommemaskiner og en enkelt jazzguitar skaber Mute State elektronisk musik i real time. Alt bliver skabt på stedet uden brug af computere eller forprogrammeringer.

Rundet af 90’ernes punkmiljø og en lang efterfølgende karriere som jazzmusiker er Tao Højgaard ikke et ubeskrevet blad på den europæiske eksperimenterende scene. En god portion kant og nysgerrighed har sikret Tao både anerkendelse og en plads blandt de mest fremsynede internationale kunstnere.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .