spring til hovedindhold

Culture Camp 2024 - International undergrund

Culture Camp 2024 - International undergrund

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 12:00 - 07 jul 2024 kl. 18:00

Beskrivelse

Træd ind i den pulserende rytme af Culture Camp 2024, en elektrificerende begivenhed midt i hjertet af Langelands digitale fællesskab! Dyk ned i de fascinerende lyde skabt af både lokale og internationale dj’s, der udløser et sonisk spektakel, der sender elektroniske bølger, der vibrerer ind i de sene nattetimer. Oplev Langeland Camping Degnehaven, den ældste campingplads på øen, forvandlet til et tilflugtssted for musikentusiaster.
Culture Camp 2024 er mere end blot en begivenhed; det er en fejring af mangfoldighed, der forener det bedste af lokale talenter fra Fyn og Langeland med medrivende musik med rødder fra hele verden – fra Vestafrika til Latinamerika, Jamaica og videre! Mens vi arbejder hårdt på at bringe denne festival til live inden for vores beskedne budget, er vores lidenskab urokkelig. Culture Camp 2024 handler ikke blot om musik; det handler om at skabe en intim og uforglemmelig musikoplevelse, der går ud over det sædvanlige.
Bliv en del af noget ekstraordinært – slå dig sammen med os, mens vi skaber en unik fest, der tegner sig for at blive en sanselig fejring! Billetten dækker et to-dages ophold med teltplads, bemærk venligst – telte medfølger ikke.

Lokation

Langeland camping, Degnehaven, Spodsbjergvej 277, 5900 Rudkøbing

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events