spring til hovedindhold

Cyano albumrelease 'Sarek' [support: Frau]

Cyano albumrelease 'Sarek' [support: Frau]

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

01 mar 2024 kl. 20:30 - 23:30

Beskrivelse

Hvordan lyder den svenske natur nord for polarcirklen? Seks år efter deres første udgivelse, er math-prog-rock trioen Cyano nu klar med deres debutalbum ’Sarek’ - en sjældent bevandret tur igennem abstrakte riffs, storslåede lydflader, energiske rytmer og høje trommer, alt indhyllet i deres forkærlighed for den nordskandinaviske natur.

Nord for polarcirklen danner nationalparken Sarek taget over Lapland og Skandinavien. Uden modernitetens forbrugsgoder oplevede Cyano Sareks storhed, omskiftelighed og vildskab og skabte deres debutalbum - En sonisk udforskning af Sareks landskaber, sanser og uforudselighed.

Med en udforing i det skæve, uoverkommelige, hårdtslående, og selv til tider dumdristige, spiller trioen, Cyano, math-prog-rock, med stærke rødder til den nordiske natur. Her kan du drømme dig mod brede vidder, høje bjergtoppe, fantastiske fjeldlandskaber og alt hvad den uforudsigelige store og vilde natur, der udgør det nordlige Skandinavien, medbringer.

I Sarek kan vejret skifte øjeblikkeligt, alt mellem sne, regn sol og mere til kan forekomme inde for blot få minutter. Seks måneder af året ligger temperaturen under frysepunktet og den dybe sne oplyses af nordlyset. Vinteren afløses af de syv efterfølgende årstider som året inddeles efter ifølge det samiske folk, der har haft hjemme i området i umindelige tider. Ved vinterens ophør fyldes floderne med iskoldt smeltevand og parken indtages igen af lavbevoksning, trækfugle og rener.

Så tag med Cyano via Ritsemvägen over Suorva til åbningen af Sareks fantastiske verden.

Oplev selv de store vidder i Stora Sjöfallet, lumske bjergpas som Bastavágge, flotte bjergsøer som Bienkjárre, og ikke mindst Jokkmokk Kronoöverlöppsmark, som har været et samlingspunkt for samerne i generationer, så vel som denne aften vil være et samlingspunkt for Cyano.

Support: Frau

Frau har en mission om at sætte rockens alsidige udtryk tilbage på dagsordenen, og leverer en musikalsk rutsjebanetur med deres twistede rock ekstravaganza.

Forsynet med en fandenivoldskhed der altid tilgodeser den gode melodi, byder Fraus eksperimenterende rockmusik på alt fra hensynsløse math-rock tendenser til insisterende sing-along melodier. For bedst når du tror, at du har regnet Frau ud, tager de dig med på en uventet rejse, hvor der smukt bliver balanceret mellem det genkendelige og det innovative, det seriøse og det sjove, det smukke og det grimme.

Døre kl. 20
Koncert kl. 20.30

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events