Cyd Williams // RUST

Cyd Williams // RUST

Sted

Dato

22 okt 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

CYD WILLIAMS

Med opløftende harmonier og et drømmende lydlandskab sætter Cyd Williams ord på ungdommens sår og drømmen om frihed. Bag navnet Cyd Williams står den 22-årige sanger & sangskriver, William Risvig, der for alvor kom på ungdommens læber, da han tilbage i 2020 leverede lydsiden til de anmelderroste ungdomsserier 'Centrum', 'Grænser' og 'Flokken'. De relaterbare tekster om tvivl og håb har sidenhen sikret ham en bred og trofast lytterskare.

I år er Cyd Williams aktuel med en lang række singleudgivelser, som præsenterer en ny lyd og markerer skiftet fra konceptuelle udgivelser til selvstændige værker.

Med et show, der både rummer nærvær, eftertænksomhed og på energisk vis leveres af et fem mand stort orkester, er Cyd Williams klar til at indtage RUST den 22. oktober.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .