eventet sluttede

Cykeltur i Hammershøis København

DKK 50,00 - DKK 95,00

Sted

Dato

16 aug 2020 kl. 12:30 - 15:00

Beskrivelse

Hammershøis København

Cykeltur søndag den 16. august kl. 12.30-15


Kom tæt på Vilhelm Hammershøi og det gamle København, når Den Hirschsprungske Samling inviterer på en særlig cykeltur i kunstnerens fodspor.

Vilhelm Hammershøi lod ofte hjemmets stuer danne afsæt for sine malerier, og det var derfor af stor betydning, hvor han boede. Han og hustruen Ida var meget omhyggelige med at vælge deres boliger og opsøgte sammen specielle huse og lejligheder. Hammershøi holdt af det gamle København og skildrede gerne byens iøjnefaldende bygninger som Christiansborg, Skt. Petri Kirke, Christians Kirke og havnen omkring Kvæsthusgade.

To gange i august tager vi på cykeltur i Hammershøis København og ser på nogle af de steder, der fik betydning for hans kunst og på det København, han holdt af. Vi starter på Frederiksberg Allé 34, hvor Hammershøi boede med sin familie som ung, og hvor han malede sine tidlige gennembrudsværker. Vi kommer også forbi flere af kunstnerens andre boliger, heriblandt Strandgade 25 og 30, som danner rammen for hans mest berømte interiører. Undervejs hører vi om Hammershøis kunst og om et København, der dengang så ganske anderledes ud. Cykelturen slutter foran Den Hirschsprungske Samling, hvor man i dag kan opleve flere af kunstnerens absolutte hovedværker. Billetten til cykelturen giver entré til museet den pågældende dag. 

Praktiske informationer

Mødested: 
Vi mødes på Sankt Thomas plads på Frederiksberg Allé søndag den 16. august kl. 12.30.Turen varer ca. 2,5 time.

Bemærk venligst, at cykelturen udelukkende foregår udendørs. Turen giver ikke adgang til de nævnte lejligheder.

Medbring egen cykel.

Pris
95 kr. / 50 kr. med årskort.
Begrænset antal pladser.

Arrangør

Museet ligger i smukke grønne omgivelser i Østre Anlæg og rummer tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprungs fine samling af dansk kunst fra 1800-tallet.

Åbent: ons-søn kl. 11-16. Entré: 95 kr. 1 voksen + 1 barn: 80 kr. Unge under 26 år: 75 kr. Børn og unge under 18 år: gratis.

Lokation

Sankt Thomas Plads, 1820 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .