spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Cykeltur - Undtagelsestilstanden 29.8. Start Islands Brygge.

Afholdt event

Cykeltur - Undtagelsestilstanden 29.8. Start Islands Brygge.

Fra Gratis

Sted

Dato

30 aug 2020 kl. 14:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Tyskerne angriber det danske militær.

Amager Besat projektet sætter fokus på 29.8. Efter en varm august måned med uro rundt i Danmark, var det slut med tre års samarbejdspolitik. I de tidlige morgentimer af søndag 29.8. rykkede tyske tropper til aktion flere steder i Danmark. Det omfatter Holmen, Christianshavn og flere steder på Islands Brygge som vi dækker under cykelturen.

Her ser vi de aktuelle steder, hvor kampen mod overmagten fandt sted. Vi fortæller om hvad der var på spil, og om ofrene fra Ballonparken på Bryggen over Christianshavn til Holmen.

28.9. er også et vendepunkt i den danske modstandskamp mod tyskerne, som vi sætter i perspektiv i turen om et par udslagsgivende timer i Danmarkshistorien.

Guiden er historiker Paul Hartvigson.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Gunløgsgade 26 ved. anlægget (Legeplads og P-Anlæg). Legepladsen Gunløgsgade, Gunløgsgade 26, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .