Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

D. 15. november kan du møde vinderen af Greve Miljøpris

eventet sluttede

D. 15. november kan du møde vinderen af Greve Miljøpris

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

15 nov 2022 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Dyre og knappe ressourcer. Omskifteligt marked. Nye lovkrav til CO2-reduktion – er din virksomhed rustet til det?

D. 15. november kan du møde vinderen af Greve Miljøpris: Måtteskift.com - Måtteservice i hele Danmark

Vi er så heldige at få Henrik Noell Ladefoged på besøg i ErhvervsCentret Greve, hvor han gør dig klogere med en fortælling om virksomhedens miljømæssige bæredygtighedsrejse

Fra start-up til anerkendelsen som Greves miljø-foregangsvirksomhed kommer han ind på, hvor der har været udfordringer og muligheder ift. ressourcer, el og vandforbrug.

Hvad skal man tænke på?

Hvad har man brug for?

Hvad er det gode samspil med andre aktører?


På mødet får vi også besøg af konsulenthuset Transition, som er eksperter i at hjælpe virksomheder i gang med miljøinitiativer. 


Det er vigtigt for os at være facilitator og katalysator for virksomhedernes idéer og forslag – så hvis du har noget på hjerte, så tag det med eller send det til kommunens klimakoordinator Julie Torsbjerg Lynge på jly@greve.dk.

Arrangementet er på Korskildelund 6, 2670 Greve fra kl. 16.00-18.00.Gratis deltagelse.


Baggrund

Bæredygtig Kommune og aktiv inddragelse er to af de fem temaer i Byrådets nye vision, og herunder skal der udarbejdes en ambitiøs klimaplan for hvordan vi hjælper hinanden med både at være rustet til klimaforandringerne, der er i hastig udvikling og nedsætter hastigheden og bremser dem op med massive CO2-reduktioner.

Vi tager emnet op med jer – de lokale virksomheder, så I kan sætte aftryk på erhvervsindsatsen inden for klima i Greve.

Mødets formål

Mødet er et led i, at vi ønsker at afdække:

 1. Potentialet i temaet for grøn omstilling & bæredygtig udvikling
 2. Virksomhedernes konkrete behov i den forbindelse
 3. Samarbejds- og udviklingsmuligheder på tværs af virksomheder & sektorer

Læs herunder nogle af de spørgsmål, som vi er nysgerrige på:

ENERGIEFFEKTIVISERINGER, VAND, GRØN EL OG VARME

 • Hvilke muligheder er der for din virksomhed ift. at etablere løsninger inden for bæredygtig energiforsyning (fx solceller, varmepumper etc.)?

 • Hvordan kan I i din virksomhed synliggøre jeres arbejde med grønne løsninger inden for el, vand og varme?

 • Hvilke incitamenter kunne man give virksomheder og udlejere til at minimere energiforbrug, fx foretage energirenovering af bygninger i erhvervsområder?

 • Hvilke værktøjer eller partnere kunne hjælpe jer med fx vandmåling, varmestyring af fjernvarme, CO2-målinger, deling af data?

 • Hvilke muligheder ligger der for brug af overskudsvarme?

 • Hvilke andre emner ift. bæredygtig energi burde GreveKommune og ErhvervsCentret Greve også tage højde for i relation til kommunens virksomheder – og hvordan?

CIRKULÆR MATERIALER, RESSOURCER OG AFFALD

 • Hvordan kan I i din virksomhed kortlægge og synliggøre jeres ressourceforbrug?

 • Hvordan får I i din virksomhed prioriteret jeres indsatser ift. reduktion af ressourceforbrug og korrekt/cirkulær genanvendelse?

 • Hvilke muligheder har I for at afsætte restmaterialer og indgå i cirkulære materialekredsløb?

 • Hvilke incitamenter, støtteordninger eller vejledning har din virksomhed brug for ift. bæredygtigt ressourceforbrug og div. affaldshåndtering?

 • Hvilke slags værktøjer eller samarbejdspartnere har I behov for for at kunne måle på fx business case for grønt materialevalg mv?

 • Hvilke andre emner ift. cirkulært ressourceforbrug burde Greve Kommune og ErhvervscentretGreve også tage højde for i relation til kommunens virksomheder?

GRØN TRANSPORT OG LOGISTIK

 • Hvilke grønne logistik- og transportmuligheder er der behov for i din virksomhed (fx delebiler/cykler, samkørsel, lån af elcykler, offentlig transport mv.)?

 • Hvordan kan I i din virksomhed synliggøre og understøtte jeres/medarbejdernes grønne logistik/transportvalg?

 • Hvilken form for support kunne Greve Kommune og ErhvervscentretGreve stille til rådighed for at fremme jeres grønne logistik- og transportmuligheder?

 • Hvad skal der til for at flere virksomheder kan og vil købe/leje/bruge el-biler?

 • Hvilke kørselsværktøjer kunne man stille til rådighed for at matche håndværkere med opgaver, så kørsel minimeres (som fx Nethire)?

 • Hvilke andre emner i relation til grøn omstilling generelt burde Greve Kommune og ErhvervsCentret Greve også tage højde for i relation til kommunens virksomheder – og hvordan?

Lokation

Greve Erhvervscenter Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .