D'ølsmagning - med pølse- og ostebord i verdensklasse!

02 jun 2018 kl. 19:00 - 22:00

Domus Felix, Bygaden 20, 4320 lejre

D’ølsmagning - med pølse- og ostebord i verdensklasse!

Det er med stolthed at vi endelig kan invitere til ølsmagning Lørdag d. 2 juni kl. 19-22 (dørene åbner kl. 18) i Domus Felix i Lejre!

HVEM
Efter mere end et år med muren og banken, er vi omsider i mål - D’øl er en realitet og vores helt nye håndværksbryggeri er nu godkendt og brygkedlen buldrer for fulde gardiner i bryggeriet midt i det smukke istidlandskab i Lejre Kommune.

HVAD
Lørdag d. 2 juni skal vi smage på noget af det allerførste øl vi har brygget i bryggeriet. I skal høre historien om os og vores rejse hertil. I skal høre den dramatiske historie om øllet, med helte, heltinder og hele to superskurke!

HVAD MERE
Undervejs skal vi snacke verdensklasse pølser og ost - vi har nemlig fået fat på noget af det bedste Danmark kan præstere i den afdeling! Bryggerne fra D'øl var i februar på en ølrejse til Bornholm (og det er ikke sidste gang vi har været der!). Det var på den rejse at vi fandt en skattekiste af et pølsemageri som vi altså lukker op for d. 2 juni til vores ølsmagning.

HVORNÅR
Vi starter kl. 19 men vi åbner allerede dørene kl. 18 så der er mulighed for at købe sig en tørstslukker i baren inden vi starter og få pulsen ned. Så er der også lidt tid til at vi lige kan lære hinanden at kende og skåle med sidemanden.

HVORNÅR MERE
Vi slutter kl. 22, men vi holder dørene åben en time mere til kl. 23 for dem der har lyst til at blive hængende og snakke lidt mere om øl.

HVORFOR
Vi klarer den ikke uden jeres opbakning. Så kom og støt op om vores nye håndværksbryggeri og hjælp os godt i gang ved at købe billet til vores ølsmagning. Lad kapslerne poppe og kom i Domus Felix lørdag d. 2 juni, hvor D’øl skal flyde for allerførste gang!

HVOR
D’Ølsmagning d. 02 juni 2018, kl. 1900 i Domus Felix, Bygaden 20, 4320 Lejre.

D'ølsmagning i Domus Felix (døren åbner kl. 18)

Salg lukket